Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire fontos a nemi szőrzet ,most komolyan?
Megismertem egy pasit (33). Tök jól ment minden, azt tudni kell, hogy én újabban , mert már a tököm tele volt a csupaszra borotválás maceràjàból,így csak trimmelem ,plusz nyilván a bikini vonalat kiigazítom. Egyébként világos és nem is sűrű a szőr,így messziről Szerintem nem is látszódna, hogy van. Na de a lényeg, hogy hát eljutottunk odáig, hogy lesz valami, és már furcsa volt, hogy nem akart szájjal kényeztetni, pedig eddig minden pasi akivel voltam imádta. Volt kb egy félig gyors szex aztán ennyi volt az egész. Hát nem volt nagy élmény, de hát mondom, első alkalom, össze kell csiszolodni, stb. Erre következő találkozáskor fel sem merült a szex gondolata. A harmadik alkalommal mikor megint olyan programot talalt ki, ahol tuti nem lesz szex, rákérdeztem, hogy mi a gond? Végülis őszinte volt, csak szarul esett. Hát a szőr volt a gond. Mert, hogy ő csak a csupasz puncis lányokat szereti, undorodik attól, ha egy (TRIMMELT) szőrös puncik ki kellene nyalnia, mert nála ez igénytelenségre vall. Hát rosszul esett ,hogy ez ilyen fontos kérdés, de megértettem őt ,viszont mondtam, hogy szerintem akkor mi nem egymást keressük, mert nekem így kényelmes . Sajnáltam a dolgot, nem gondoltam, hogy ilyenen csúszik el.
Tényleg ekkora dolog ,hogy mennyire szőrös vagy sem a punci?
Hagyd az ilyen ócska férget.Az ilyen az látens homoszexuális.
Ha annyira undorodik a puncitól, akkor még szex előtt szólni kell.
#5 Azért, mert a felnőtt embereknek természetesen van fanszőrzete.Ha egy férfi undorodik egy puncitól azért, mert 3mm-esre van vágva rajta a szőr(tehát nem is teljesen meghagyva), akkor az simán b*zi.Nekem nem fogja ennek az ellenkezőjét bemagyarázni senki.
Egy heteroszexuális férfi kívánja egy szép nő testét úgy, ahogy a természet kitalálta.Ha nem kívánja, az sem gond, akkor lehet a férfiakat kell kipróbálni.
Nekem semmi bajom nincs azzal, hogyha egy nő szőrös lent. Még az is megesik nálam, hogy kifejezetten pozitív dolog lenne, de nem fétisem, nálam igazából nem ez dönti el.
Neki láthatóan fontos volt. Van ilyen. Szerintem engedd el ezt a férfit, ha ilyen kis dologban sem tudtok dűlőre jutni vagy stimmelni. Mi lesz később? Nem hiszem, hogy a szex többi része gondtalan lenne, ha már egy olyan dolog kiakasztó számára, hogy neked most éppen szőrös lent.
Amint látod valakinek igen.
Szerencsédre nem mindenki ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!