Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretitek a "sétálós" első randit? Mit gondoltok róla?
19 szerintem az ilyenek nem ugy mennek randira hogy végre igent mondott találkozik velem a kiszemeltem juj csak el ne rontsam,
Hanem úgy hogy addig se ül otthon talán összejön vmi szex is meg ilyen laza sétára jovanaz.
Nő vagyok. Szeretem. Egyedül is szeretek sétálni. Nem értem, mi az, hogy "nem tesz bele semmit az ismerkedésbe". De, mind a ketten beleteszünk. Az időnket, jelenlétünket, figyelünk egymásra, ismerkedünk. Nyilván nem kell minden randinak ilyennek lennie, de ez is jó, HA két ember jól érzi magát egy társaságban.
26 fok felett részemről ne sétáljunk, nem bírom jól a meleget.
25 fok alatti hőmérsékletben oké, ha utána beülünk egy cukrászdába vagy kávézóba.
25 fok felett nem szeretek sétálós randira menni és nem is vállalom be. Nem bírom a meleget csak vízparton vagy légkondis helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!