Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok, első néhány randin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, első néhány randin étteremben mit szoktatok rendelni? Van amit semmiképp nem esztek ilyenkor pedig szeretitek?

Figyelt kérdés
Pl. sok lány csak salátát rendel, de miért? Sokan direkt valami drágát kérnek. Valaki meg nem eszik hamburgert mert hogy leenné magát vele. Nálatok van ilyesmi megszokás?
2022. jan. 11. 17:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%
Megkérdezheted simán az eddigi barátnőidtől, nem fognak megsértődni, és nem csak találgatás lesz.
2022. jan. 11. 17:22
 2/13 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom hogyan venné ki magát ha felhívnám a lányt akivel mindössze 3-szor találkoztam, hogy az első randin miért salátát rendelt :D

Jó ez ilyen közhelyes dolog, filmekben is láttam h ezen viccelődnek de akkoris érdekel. Ha egyszer éhes valaki, minek megjátszani magát?

2022. jan. 11. 17:28
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Igazából csak arra figyelek, hogy árkategóriában olyat válasszak, hogy ha a randipartnerem nem hív meg, akkor jó szívvel fizessem a saját részem. Illetve amit fordított helyzetben én is szívesen kifizetnék a másiknak (második/harmadik randin amúgy is én szoktam fizetni).
2022. jan. 11. 17:28
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Persze, megjátszás.

Én pl nem akarnék idegen előtt enni, pláne mondjuk spagettit nem, amit imádok. De ha azt eszek, akkor utána tele vagyok, szuszogok, puffadok, finganom, esetleg szarnom is kell. Tehát lesz egy rossz közérzetem, és ha rossz a közérzetem, nem tudok kedves és mosolygós lenni.

2022. jan. 11. 17:32
 5/13 anonim ***** válasza:
6%
Olyat rendelek, amit ki tudok fizetni, ÉS megkérem a pincért, hogy bontsák ketté a számlát, egy idegentől (akivel még csak ismerkedek, az számomra idegen, akkor is, ha randi) nem fogadom el, hogy meghívjon, ismerkedésnél még nem lehet tudni, hogy lesz-e kapcsolat, vagy sem, majd kapcsolatban már lehet fizetni egymásnak, ha úgy alakul, barátokkal, kollégákkal is fizetünk egymásnak oda-vissza, de velük ismerjük egymást.
2022. jan. 11. 17:33
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Olyat szoktam enni, amivel nem éghetek be, hogy csurog a szaft, vagy mákos lesz a fogam, és ne a legdrágább dolog legyen az étlapról.
2022. jan. 11. 17:33
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen mindegy, hogy randi vagy nem, én gyakran szoktam salátát rendelni. Egyszerűen azért, mert szeretem (itthon is gyakran csinálok magamnak), valószínűleg meg is fogom tudni enni és nem marad meg egy jelentős része, mint egy "rendes" főételnek, általában van is olyan salátájuk, ami tetszik, nehéz vele mellélőni és nem is drága. Én mindig jóllakok vele, szóval tudom, hogy szoktak ezzek viccelődni, hogy illemből választ salátát a nő, de éhes marad és beleeszik a srác kajájába utána, de nálam ilyen még sose volt, bővel elég szokott lenni.

Hamburgert is szeretem, attól se zárkózom el, de az kevésbé praktikus. Csak kézzel tudom enni, csöpög, ha lerakom, akkor szétesik, szóval ha azt eszek, akkor tényleg eszek és nem tudok annyira beszélgetni közben.

2022. jan. 11. 17:43
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Első pár alkalommal én nem is szeretek enni a férfi előtt. Ha már étteremben vagyunk nem kérek hamburgert, tésztát, nagyon szaftos, csöpögős dolgokat amivel leehetem magam, túl hagymás ételeket, túl drága ételt. Inkább könnyedebb ételt rendelek.
2022. jan. 11. 17:47
 9/13 anonim ***** válasza:
6%
A legdrágább ételt, mivel ő fizet. Legalább eszem egy jót, ingyen, aztán koptatom. Jobb időkben heti 2-3 ingyen étkezés is összejön, ha elcsomagoltatom a maradékot, még másnapi ebéd is megvan, mert nem eszem sokat. Fizessenek csak a marhák, ezért vannak.
2022. jan. 11. 17:57
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Amit épp kívánok, de inkább hagyma nélkül :-) cézár salátáért én odavagyok, bár az szokott fokhaymás lenni :-(
2022. jan. 11. 17:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!