Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok, első néhány randin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, első néhány randin étteremben mit szoktatok rendelni? Van amit semmiképp nem esztek ilyenkor pedig szeretitek?

Figyelt kérdés
Pl. sok lány csak salátát rendel, de miért? Sokan direkt valami drágát kérnek. Valaki meg nem eszik hamburgert mert hogy leenné magát vele. Nálatok van ilyesmi megszokás?
2022. jan. 11. 17:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
"Büdösítő" hagymás kajákat nem, sem olyan dolgot, ami meghajt.
2022. jan. 11. 18:13
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Max. arra figyeltem anno, hogy ne olyasmit rendeljek, amivel úgy tele leszek, hogy megmozdulni is alig tudok utána. Általában ez egy normál, éttermi adag esetén is így alakul (olyan fancy helyre még sosem hívott meg a párom, ahol csak egy falat kaját maszatolnak szét a tányéron), alapvetően nem szoktam egyszerre sokat enni. Úgyhogy van, hogy csak valami kisebbet (előételt vagy desszertet) rendelek, vagy ciki vagy nem, elcsomagoltatom a maradék kaját (a párommal egyáltalán nem volt ciki, lazább randijaink voltak, általában az ő lakására mentünk kaja után, szóval be tudtam tenni a hűtőbe a maradékot).

Amiatt sosem görcsöltem, hogy szájszagom lesz vagy hasonlók. Általában a férfiak sem salátát esznek, minden kaja után marad bizonyos szag/íz, megfelelő szájhigiéné esetén számomra ez nem zavaró és feltételezem, hogy egy férfit sem fog kiábrándítani, ha nem az elmex fogkrém izét érzi a számon csóknál, miután együtt ettünk.

2022. jan. 11. 18:18
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Én is inkább az alapján választok, hogy mi az, amit szívesen kifizetnék magamnak is, ha esetleg a végén feleznénk a számlát (mindig felajánlom, volt már, aki élt a lehetőséggel, szóval nem lehetetlen szituáció), illetve amitől nem fogok eltelni, hogy ha később esetleg valamelyikünk lakásán folytatódna a randi, akkor ne legyen kellemetlen helyzet. Plusz odafigyelek, hogy azért ne gyrost kérjek pitában jó hagymásan, mert bár nagyon szeretem, azért azt sem kulturáltan enni nem lehet, sem nem vállalom utána a szájszagom a randipartnerem előtt. Később a kapcsolatban már oké, de azért a randizás ideje alatt az ember megpróbálja a legjobb színben feltüntetni magát, és hát azért na, arra az ilyen könyékig csöpögős, büdösítős kaják nem annyira alkalmasak :D

Amúgy a választásom jellemzően valami tésztaféle szokott lenni, esetleg valami a vega ételkínálatból. Nem azért, mintha vega lennék, csak azoktól tényleg nem szoktam elnehezülni, és amúgy azért elég finomak is, hogy ne legyen problémám, de cserébe laktató is (főleg ha valami sajtos dologról van szó).

2022. jan. 11. 19:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!