Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randira melyiket szeretit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randira melyiket szeretitek jobban laza sétát vagy beülni egy étterembe?

Figyelt kérdés

Szerintem sokkal jobb a séta, mert az étterem az inkább akkor jó, amikor már együtt vannak. Olvastam itt egy olyan történetet, hogy egy csaj csomó pénzt fizetett azért, hogy jól nézzen ki és étteremben randizzon. Tök felesleges erre vagyonokat költeni.

Jobban szeretem azt, ha arra koncentrálunk, hogy minél jobban megismerjék egymást. Ehez teljesen elég egy séta, de ha mondjuk hideg van akkor beülni egy kis kávéra és ott beszélgetni. Nem tudom minek kell ez az éttermi körítés.

2018. okt. 24. 14:08
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
77%
Hát kinek mi... nekem első randi helyszínéül például megfelelne a séta is egybekötve egy sütivel, vagy kávéval, nem ragaszkodnék az étteremhez.
2018. okt. 24. 14:11
 2/17 anonim ***** válasza:
75%
Séta is okés jó időben, de ha rossz az idő, egy kávézót ajánlanék, ahol fair árak vannak (nem az ilyen smucig 1000 Ft/pohár helyekre), és nem éttermet. Elsőre tuti nem. Másodikra, ha komolyan gondoljátok, akkor már lehet.
2018. okt. 24. 14:13
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Mi sétáltunk, de akkor jó idő volt. Második randin mozi volt. Harmadikon séta-szórakozóhely. Negyediken ültünk be valami étteremszerűségbe, de az is inkább söröző volt.

Ez tőletek is függ persze.

2018. okt. 24. 14:13
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Egyik se.

Étterembe biztos nem, mindenkinek kínos, ha rosszul sikerül a randi. Sok férfi úgy viselkedik, mintha tartoznál valamivel egy tányér levesért...

Séta sem. Első randin látni akarom, szemtől szemben. Egymás mellett bandukolva ezt nem lehet. Rossz időben, kánikulában külön szívatás.

Üljünk be inni egy teát, egy kávét, egy csendes, nyugodt helyre, ahol lehet -beszélgetni.

2018. okt. 24. 14:17
 5/17 anonim ***** válasza:
70%
4-es nézőpontjával teljes mértékben egyet értek, annyit hozzátennék hogy vannak hölgyek akik igénylik azt hogy séta helyett minimum egy kávé vagy sütire meghívjad őket. Én szeretem meghívni az aktuális partnert mert azért mégis én vagyok a férfi és jól esik nekem is. Étterem kizárt első randin maximum ha elmentek piálni és mindketten megéheztek akkor egy meki vagy gyros :DD de semmi több !
2018. okt. 24. 14:45
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

hat ebben a ronda idoben kenytelen lennel megkaveztatni, mert hogy megsetaltatni nem tudnal, az tuti.

egy megfazast nem er meg egy randi.

2018. okt. 24. 15:01
 7/17 anonim ***** válasza:
47%
A séta sokkal jobb szerintem. Egy étteremben kicsit feszélyezve érezném magam, meg ott nem is lehet olyan jól beszélgetni.
2018. okt. 24. 15:36
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

En siman setalgatok neked a foldigero bundamban. Szelsllo,vizallo akar 6 oran at is. De kerdes,hogy te ,hogy viselned? :D

N/37

2018. okt. 24. 15:37
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs rossz idő (ami nálam minimum 20 fokot jelent, nem esik az eső, nem fúj a szél), akkor séta. De az étterem akkor is furcsa első randira, inkább kávézó.
2018. okt. 24. 15:49
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Séta, és ha szimpatikus az illető, akkor beülni valahová, vagy ha nem szimpi, akkor iszkolás haza:)
2018. okt. 24. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!