Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randira melyiket szeretit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randira melyiket szeretitek jobban laza sétát vagy beülni egy étterembe?

Figyelt kérdés

Szerintem sokkal jobb a séta, mert az étterem az inkább akkor jó, amikor már együtt vannak. Olvastam itt egy olyan történetet, hogy egy csaj csomó pénzt fizetett azért, hogy jól nézzen ki és étteremben randizzon. Tök felesleges erre vagyonokat költeni.

Jobban szeretem azt, ha arra koncentrálunk, hogy minél jobban megismerjék egymást. Ehez teljesen elég egy séta, de ha mondjuk hideg van akkor beülni egy kis kávéra és ott beszélgetni. Nem tudom minek kell ez az éttermi körítés.

2018. okt. 24. 14:08
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

De miért nekem kéne meghívni a lányt? Emancipáció van úgy tudom. Azt se szeretem mikor a férfiassaghoz kötik a kezdeményezést. Az kezdeményezzen aki szeretne, szerintem így lenne a legjobb.

Azzal egyetértek, hogyha hideg van akkor beülünk egy kávézóba, de ezt is úgy a legjobb kivitelezni, hogy találkozunk valahol és eldöntjük, hogy merre menjünk.

2018. okt. 24. 16:49
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Kivétel nélkül étterembe vitt minden férfi, de a séta is jó.(kamaszkorban)

Az én koromban màr nem, ráadàsul nem egy szàjrapuszit vàrunk 34 évesen.

2018. okt. 24. 17:31
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Felveted hogy étterembe menjetek, de aztán meg sóherkodsz hogy miért te fizesd? Fura vagy kérdező.

De mint ahogy írták előttem, nem kell, szinte nem szabad étterembe menni, kivéve talán ha ismeritek egymást.

Üljetek le kávézni, teázni. Az az egyszeri 1000-1500 Ft csak nem vág földhöz!

Így szemtől szemben látod a lányt, nem kell máskat kerülegetni, forgalomra figyelni, övé a figyelmed és vice versa.

Azért is fontos ez, mert mindketten könnyen ki tudtok menekülni belőle. Igen, te is. Mi van ha egy pszichó csajjal ülsz le? Séta közben sokkal nehezebb lerázni. Ugyanez a lánynak is, ha neki nem jössz be te.

Ráadásul én ha nem tervezek semmit a randipartnerrel, nő létemre erősködök, hadd fizessem a részem - jelzésértékként.

2018. okt. 24. 19:31
 14/17 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy sóher vagyok? Azt írtam, hogy egy férfitől ne legyen elvárva, hogy ő fizessen mindent, pláne úgy, ha a csaj azt szeretné, hogy egyenrangúnak kezeljék. Engem ez a kettős mérce zavar. 21. században ne játszunk már 50-es éveket. Nem a pénzt sajnálom nem vág földhöz az a pár ezer forint, engem csak az elavult hozzáállás zavar.
2018. okt. 24. 21:21
 15/17 anonim ***** válasza:
82%
Kérdező! Normális férfinak öröm ha egy nőről gondoskodhat, mert érzi magában a férfierőt! Ha te nem akkor még kisfiú vagy, nem vagy potenciális. Akkor barátkozz a tinikkel.
2018. okt. 24. 21:35
 16/17 anonim ***** válasza:
70%

#15 igaza van.

Azért 34 évem alatt akadt bőven partnerem, már 20-as éveim elején is szerettem volna fizetni, de a férfiak soha nem engedték, pedig mindig volt nálam is pénz.

És természetesen nem bújtam ágyba minden randipartnerrel, mégsem fizethettem.

Az igazsàg az, hogy a férfiak szeretnek kedveskedni a nőnek, mintegy gesztusként.

Nyilvàn a fiatalokról nem tudok nyilatkozni, az ô àllàspontjukat nem tudom, de a 40-es, 50-es férfiakban ez még erősen dominàl.

Ha sajnàlod egy vacsora àràt, akkor ne vidd étterembe, csak valami kifőzdébe, hidd el romantikusnak fogja talàlni, le lesz nyűgözve. :)

2018. okt. 25. 08:30
 17/17 anonim ***** válasza:
76%

Azt meg nem értem, miért költött vagyonokat a nő, hogy jól nézzen ki?

Halomban àllnak a gardróbban az alkalmibb cipőim, szandàljaim, ruhàim.Magassarkúba jàrok, így sosem ért meglepetés.

Mivel mindennap sminkelem magam (ha csak a suliba viszem a gyerekem akkor is), így arra sem kellett költenem.

A hajamat magam is be tudom szàrítani, azért külön fodràszra se kellett olyankor költeni.

Műkarmaim meg nincsenek.

2018. okt. 25. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!