Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szeretitek a "sétálós" első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretitek a "sétálós" első randit? Mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés
Mi vonzó, mi taszító benne? Mennyire befolyásolja az időjárás, az aktuális egészségi állapototok, a menstruációs ciklusotok, az általatok éppen viselt cipő, bármi egyéb? Életkorotok előrehaladtával változott a hozzáállásotok?

#első randi #randi #sétálós randi
2024. jún. 19. 16:36
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
79%

Mai napig nyitott vagyok rá. Séta közben jobban szellőzik az ember feje 😅 Egyedül a tömeget nem szeretnem, akkor el lehet vonulni valami nyugodtabb helyre.

29F

2024. jún. 19. 16:42
 2/28 anonim ***** válasza:
83%
Tavaszi, őszi időpontban teljesen jó, amikor jó az idő, nyáron kevésbé, amikor nagy a meleg. Illetve nem mindegy hol, egy kellemes parkban, amit nem 2 lépés bejárni és mások is vannak az teljesen jó, beton dzsungelben, elhagyatott helyen viszont nem jó. Az sem àrt ha útközben van fagyi, egyéb bolt ahol vizet lehet venni (amennyiben hosszabb a randi).
2024. jún. 19. 16:43
 3/28 anonim ***** válasza:
65%
Én is mindig a sétálós randit helyezem előtérbe. F
2024. jún. 19. 16:45
 4/28 anonim ***** válasza:
75%
Utálok sétálni, nem sétálok. Kifizetem inkább azt a szerencsétlen kávét kettőnknek, csak ne kelljen caplatni.
2024. jún. 19. 16:53
 5/28 anonim ***** válasza:
91%
Ja én nem azért szeretek sétálni hogy megússzam a randi költségeket 😂😂😂 Levezetésnek tök jó beülni valahová. Csak még mielőtt itt valaki azt hinné 😂😂😂
2024. jún. 19. 16:55
 6/28 anonim ***** válasza:
87%
Jó lehet, de nyáron azért biztosan nem sétálnék a fullasztó hőségben. Amúgy nem mindegy, hogy hol. Egy parkban vagy valami kirándulóhelyen izgalmas lehet, betondzsungelben már kevésbé. Meg igen, érdemes vagy eleve vizet venni, vagy erről gondoskodni valahogy.
2024. jún. 19. 17:20
 7/28 anonim ***** válasza:
88%
Nincs ellenemre a megfelelő helyen és időben, de amennyiben 40 fokban az aszfalton kellene róni a kilométereket, akkor rám senki ne számítson.
2024. jún. 19. 17:22
 8/28 anonim ***** válasza:
42%

20 évesen még megfelelt, 30 felett már ciki

az általad írt dolgok nem befolyásolnak

2024. jún. 19. 17:27
 9/28 anonim ***** válasza:
58%
Engem ne sétáltassanak, mint egy kutyát. Nem szeretem az ilyen randit,mert egy, nem tudok a szemébe nézni, mert az utat figyelem,nincs nyugalom, nem lehet így megismerni a másikat.
2024. jún. 19. 18:02
 10/28 anonim ***** válasza:
90%
Én szeretem, de csak ha optimális az időjárás. 40 fokban vagy szakadó esőben nem a legvonzóbb program.
2024. jún. 19. 18:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!