Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak, szeretitek, ha egy nöismerkedéskor elsö pár hétben nem smsezik folyton es visszafogott?
Amikor kezd megszuletni a gondolat bennetek hogy ezzel a növel randiznatok stb , es kezdtek smsezni , jó érzés , vagy rossz , ha a csajszi valaszol az irasotokra, de nem ir ratok , nemkezdeményez beszelgetest de a valaszaiból ertesetekre adja h bejössztök neki ?
Vagy azt szeretitek ha a nö leszervezi a talalkatirkál nektek folyton , csicsereg ....
Hogy latjatok ?
Ki használ még sms-t?!
Igen, hogyne. Egyenesen imádjuk amikor le sem vagyunk szarva. Nincs annál jobb érzés mint amikor egy olyan nő után futunk aki tetteivel folyamatosan azt érzékelteti, hogy ne tegyük mert kár a gőzért és csak a saját egóját legyezgetteti.
Én személy szerint fel tudok ilyenkor robbanni a méregtől, ha semmibe vagyok véve. Persze lehet mások máshogy gondolják.
Miért kell igy taktikázni?
Szerintem felnőtt emberek már nem agyalnak ilyeneken.S igen is,ha èrdekel a fèrfi akkor Te is irj neki.
Szerintem neked se tetszene ha állandóan neked kellene keresned.
Nem.
Én az vagyok aki a fejedhez vágja, hogy ha már valami beindult és egy kapcsolat kialakítása a cél (érted, kölcsönös dolgok...) akkor ott már neked is fel kell emelned a kis hátsódat, felvenni a telefont és mondjuk annyit írni neki, hogy hiányzik.
A kezdeményezés már réges rég megtörtént, itt már egy folyamatról van szó.
Nem érdekel senki , csak kérdeztem .
Mondjuk hogy hiányozzon valaki akivel csak épp ismerkedsz peldaultárskeresön?
Állítólag norvég tudósok rájöttek, hogy vannak fokozatok a két véglet között általában, tehát a "nem ír" és a "folyton ír" között is.
De lehet, hogy csak fake news.
Mellesleg partnert keresek, nem prédát. Ha nem kezdeményez beszélgetést, akkor felejtős.
Bocsi, hogy nőként írok.
A játszmázásnak semmi értelme.
Ha kölcsönös az érdeklődés, akkor mi értelme adni a jégkirálynőt, az elérhetetlent és úgy csinálni, mintha nem is érdekelnéd?
Gondolom tizenéves kislány vagy. Nőj fel agyilag. Ha lesz..rod a pasikat, akkor minek ismerkedsz?
Merd vállalni magad és érzéseidet.
Ha meg eleve félénk gyáva kisnyuszi vagy, akkor erre hívd fel a pasi figyelmét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!