Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ferfiak, szeretitek, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak, szeretitek, ha egy nöismerkedéskor elsö pár hétben nem smsezik folyton es visszafogott?

Figyelt kérdés

Amikor kezd megszuletni a gondolat bennetek hogy ezzel a növel randiznatok stb , es kezdtek smsezni , jó érzés , vagy rossz , ha a csajszi valaszol az irasotokra, de nem ir ratok , nemkezdeményez beszelgetest de a valaszaiból ertesetekre adja h bejössztök neki ?

Vagy azt szeretitek ha a nö leszervezi a talalkatirkál nektek folyton , csicsereg ....

Hogy latjatok ?

2018. márc. 12. 23:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nálam kapásból elvágnád magad, mert:

1) A taktikázást észreveszem. Nem vagyok rá vevő és te maradnál hoppon, mert nem írnék. (amúgy ki használ ma még SMS-t? Ott a Viber, Skype, Messenger, stb...)

2) Ha nem keresnél, én se téged. Ez ilyen egyszerű. Az első jól írta: ha egyoldalú az ismerkedés, hamar továbbállok. Egyrészt egy nő sem fog kutyaként futtatni, másrészt ha nem érzem, hogy minimum épp annyira érdekellek téged is, akkor bukta.

3) Az ilyen nők manipulatívak. Azt hiszik magukról, hogy milyen okosak, hisz úgy csűrik-csavarják a férfit, ahogy akarják. Ez ugyan az a típus, aki később a saját elképzelése szerint akarna átformálni. Nem vagyok manipulálható fajta, messziről megérzem a "szagát" az ilyen nőknek és elkerülöm őket kilométerekre.

27/F

2018. márc. 13. 08:42
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ez szánalmas, infantilis taktikázás. Legyen elég érett ahhoz, hogy kifejezze, amit gondol, érez vagy akar, és az aktuális helyzetnek megfelelően viselkedik.
2018. márc. 13. 08:52
 13/14 anonim ***** válasza:

Nézd, azt elnézem, ha egy nõ elfoglalt és emiatt nem válaszol egy üzenetre, vagy nem keres egy ideig (nem is vagyok az, aki eláraszt másokat üzenetekbõl). Azt is, ha egyszerūen csak nem szereti az üzeneteket, DE ilyenkor közli velem ezt és felhív inkább.

De ha nemtörödömségbõl, vagy taktikázásból direkt nem válaszol, nem tartja velem a kapcsolatot, azt mindenképp rossz néven veszem. Ettõl nem fogsz jobban tetszeni neki, hogy a kapcsolat elején is “hiányozni” akarsz, inkább bizalmatlanság érzetét kelted, ha szándékosan figyelmen kívül hagyod azt, hogy a férfi keres. Ráértek még hiányozni, hiszen minden kapcsolatban akadnak ilyen helyzetek, amikor a pár nem lehet együtt, tehát fölösleges “mesterségesen” kreálni ilyen helyzeteket

2018. márc. 13. 09:51
 14/14 anonim ***** válasza:

Veled mondjuk nem szívesen kommunikálnék írásban, mert elég nehéz megérteni, mit akarsz. Kb Ómagyar Mária siralom szint.

Szóval én díjaznám, ha nem írogatnál.

2018. márc. 14. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!