Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Visszafogott lány - szerintete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszafogott lány - szerintetek mi ez, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Leírom a sztorit röviden:

Már ismerjük egymást több mint 1 éve és beszélünk is, találkoztunk sokat többnyire 1-2 hetes kihagyásokkal. Egy ponton amikor úgy éreztem már alakulnak a dolgok akkor mondtam h többet akarok. Azt mondta hogy nem, mondtam hogy ok. Kimaradt kb. 1 hónap, már egy ideje újra találkozgatunk.

Nem tudom hova tenni, ami van köztünk azt nem lehet barátságnak nevezni szerintem. Ált együtt vagyunk min. 1,5-2 órát és elég jól érezzük magunkat, de nem igazán látok jeleket hogy tovább akarna lépni, nekem viszont értelemszerűen ez így nem pálya.

Elvileg tudja hogy mit akarok tőle, vissza is utasított, mégis csomót találkozunk. Nem keres, de visszahív, visszaír, mindig benne van a találkozókban. Annyit tennék hozzá hogy a lány kifejezetten visszafogott, nem hinném h sok tapasztalata van.

Kérdés: lányok elsősorban, ez mit jelent? Legyek direkt és kérdezzek rá mit gondol? Nem akarom már húzni ezt a dolgot ilyen formában.

22 pasi

2016. máj. 16. 20:51
 1/7 anonim ***** válasza:
egy haver vagy pedig, semmi több
2016. máj. 16. 20:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, hogy normális emberi lény, akinek sokféle emberi kapcsolata van, nem csak párkapcsolat vagy semmi?
2016. máj. 16. 21:13
 3/7 anonim ***** válasza:
Hagyjad tesó, szerintem ne is találkozz vele, csak felemészt.
2016. máj. 16. 21:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Kérdez rá hogy akar tőled vlmit vagy csak szimplán haverként tekint rád lehet hogy túl visszahúzódó nem tudja mit kezdjen a dologgal.....
2016. máj. 16. 21:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Barátkozni akar csak veled, de ezt meg is mondta, és elvileg tudomásul is vetted.
2016. máj. 16. 22:02
 6/7 anonim válasza:
írtam privátot ;)
2016. máj. 16. 22:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Kapcsolatra nem vagy elég jó neki, de amúgy kedvel.
2016. máj. 16. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!