Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Egy tájszólásos, "vad" lány lehet vonzóbb egy finom visszafogott lánynál?
Vagyok én és egy ismerősöm. Egyidősek vagyunk.
Ő: borsod megyéből jött, tanyasi. Nincs ezzel bajom de tájszólásos, olyan hirtelen szókimondó, barna bőrű (talán cigány vér is van benne) nagyfenekű, de nagyszájú, talpraesett, belevaló de csak 8 általánosa van, elég tanulatlan.
Vagyok én: világos bőrű, városi lány. Én ilyen finomabb típus vagyok, csendes, visszafogott, tanult. Vékony vagyok és magas 175cm/57 kg.
Ő jobban bejönne nektek?
Nem a tájszólás és a tanultság a fontos. Hanem az, hogy melyikőtökkel lehet kellemesebben beszélgetni.
Például hiába ejted nagyon szépen a szavakat, ha nem tudod magad kifejezni, vagy egyszerűen leszarod hogy a másik miről hadovál.
Na persze az tény, hogy a tanulatlan embernek szokott a kommunikációja sekélyesebb lenni. A nagy seggel nincs bajom, a lényeg hogy jó formás legyen, és ne löttyedt narancsbőrös.
Viszont a bőrszín nálam predesztinálja azt, hogy szóba állok-e a lánnyal.
Tehát általánosságban te vagy a nyerő, ha a többi (nem említett) paraméterben megegyeztek. De mi ez a nagy verseny?!? LÁÁÁNYOK!
Nekem volt egy csoporttársam egyetemen, aki hihetetlenül tájszólásos volt. Nyugat-Dunántúlról származom, tehát nekem ez elég szokatlan volt. Hallgatni is szörnyű volt, egyszerűen kirázott a hideg attól, ahogy beszélt. Persze mellette jó tanuló volt.
Nem hittem, hogy egyszer kizáró indok lenne egy kapcsolatnál, de egy ilyen lánnyal én biztos hogy nem tudnék összejönni.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!