Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi a "helyes" sorrend? Melyik lenne valamennyire nyomulás és melyik az, amelyik nektek visszafogott? Mikor melyik menjen? (Ölelés, kéz megfogása, puszi, csók)
Figyelt kérdés
Eddig volt a lánnyal (18) egy első találkozás és egy randi. Ez utóbbinál már kezdeményezett ölelést, viszont nem tudom, hogy ha esetleg lenne következő találkozó, akkor az elején és / vagy a végén megöleljem-e. Illetve azt sem tudom, hogy mikor foghatnám meg a kezét, adhatnék neki puszit arcra vagy szájra kisebb csókot. Még nem volt barátnőm, randim sem nagyon és az ilyen odabújós dolgokban sem volt részem. Viszont most sokan (4 lány barátom és 2 srác barátom) azt mondják, hogy tutira bejövök neki és én is ezt szoktam érezni, amikor beszélgetünk. Az is erre utalhat, hogy, amikor volt a randi, azután néhány nappal volt a névnapom és aznap írásban, a randikor pedig egy kis édességgel kedveskedett nekem? 20/f2017. dec. 2. 08:58
1/6 anonim válasza:
Szerintem első a kéz megfogása...
2/6 anonim válasza:
Első randin már meg kellett volna csókolnod. Így, hogy nem tetted meg, nem valószínű, hogy lenne belőle valami.
3/6 A kérdező kommentje:
Tudja, hogy lassú vagyok és nem vagyok valami kezdeményező. Még az első találkozás után mondta, hogy ez a tempó neki jó lesz.
2017. dec. 2. 09:19
4/6 Ypszilon1980 válasza:
Ha a nő akarja, akkor ez nem lényeg, lesz következő randi. Azt szoktam ilyenkor mondani, hogy ha megölelt a lánby, akkor már megkaptad az engedélyt arra, hogy te is lépj valamit. Simán megölelheted, puszi az arcára simán mehet, kezét is megfoghatod, ha engedi, akkor utána már minden oké és csók is lehet. Nekem anno volt barátnőm, akit első randin 2 órás dumcsi után csókoltam meg, nem tudtam eldönteni a jelzéseket, aztán közölte, hogy már mióta várt erre, azt hitte sosem teszem meg.
5/6 anonim válasza:
Megint csak azt tudom mondani: helyzet függő. Találkozásnál ölelés. A kéz megfogása már kicsit más, akkor már olyan, mint ha egy pár lennétek. A csókhoz kell némi meghittség, romantika, persze figyelni kell az apró jeleket. Ha közel vagytok egymáshoz, látod hogy nem húzódik el, lassan mehet a csók.
Volt egy randim anno , elég hosszú-ra sikerült, de eddig az az etalon. Majd 6 órát voltunk együtt, és ott már a közepe fele volt csók is.
Sok sikert!
29f
6/6 anonim válasza:
Ha ő kezdeményezte az ölelést akkor sztem tutira varja azt hogy legalàbb az arcára adj neki egy puszit aztàn meg a többi jön magátol.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!