Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, őszinte valaszt adnátok arra, hogy ha
ismerkedési fázisban eltuntok, majd Veszi a lany a
bátorságot es rátok ír, akkor azt TI mennyire veszitek
nyomulasnak?
Figyelt kérdés
Napokig gördülékeny, aktív kommunikáció. Kölcsönös keresés. Aztan egyszer csak egy het leforgása alatt eltűnik az éterben a pasi.
Ilyenkor erdemes még titeket keresni vagy nálatok nincs taktika,hanem ez egy egyértelmű nem? Jobb nem rátok írni valaszt remélve?
Nem nyomulas, de ha eltunik annak nyilvan oka van, nem kell eroltetni.
2017. okt. 14. 17:35
2/10 anonim válasza:
Tapasztalataim alapján ilyenkor másik nő van a képben, akivel hamarabb összejöttek a dolgok.
2017. okt. 14. 17:48
3/10 anonim válasza:
Tudom, hogy sok férfitársam műveli ezt, de nem korrekt dolog a másikat bizonytalanságban hagyni. Nem lehet tudni, hogy milyen sebeket ejtünk a másik lelkén azzal, hogy eltűnünk a Bermuda-háromszögben, tartozunk neki legalább egy mondattal, hogy miért nem akarjuk folytatni. Persze, föl lehet hozni példának ilyenkor azt, hogy a próbaidő alatt is mindenféle magyarázat nélkül fel lehet mondani vagy ki lehet rúgni az alkalmazottat...
2017. okt. 14. 17:58
4/10 anonim válasza:
Miért lenne nyomulás? A kapcsolat a kölcsönösségen alapul.
2017. okt. 14. 18:30
5/10 anonim válasza:
Őszintén, azon a kb. 5 percen kívül amíg leírod neki, mit veszíthetsz? Ha nem akar semmit, akkor úgysem látod többet...
2017. okt. 14. 19:27
6/10 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat.
Tegnap delutan irtam neki egy "hogy vagy" uzit,amire egybol irt, beszelgettunk ket orat, de nem erzem rajta,hogy akarna tovabbra is talakozni. szerintem van mar mas a képben.
2017. okt. 17. 14:35
7/10 anonim válasza:
Bar inkabb pasi velemenyt szeretnel, elmondanam az enyemet is, remelem hasznos lesz a szamodra. En mindig a komplikalt pasikhoz vonzodtam, tehat a hetekig minden rendben aztan hirtelen eltunes nagyon ismeros a szamomra. Sokaig azt tettem amit te, orlodtem, hogy akkor most irjak/hivjam vagy ne, buszkeseg, nyomulas, stb... Ha irtam akkor kb. ugyanaz lett a vegeredmeny, mint nalad. Legutolso ilyen alkalomkor,erot vettem es talalkoztam a pasival es megkerdeztem direkt (nem tamadtam ra, de nem kerultem a szemelyes talalkozot, igy sikerult beszeljek vele). Segitett, tisztan megmondta, hogy mi a helyzet, nem volt kibuvo.
2017. dec. 6. 12:08
8/10 A kérdező kommentje:
De neked legalább sikerült egy talit összehozni vele, ahol beszelhettel vele. Mi azota egy betűt se váltottunk egymással. Eltűnt , köddé valt. De egyértelmű mar,hogy vagy csaj van a dologban vagy kalandot keresett bennem csupan.
A te sracod nem is látott többet belétek?
2017. dec. 6. 21:59
9/10 anonim válasza:
Mi lett? :)
2018. márc. 15. 11:08
10/10 A kérdező kommentje:
Hű, jó regi a kérdésed.:) hatha valakinek még jol jon a válasz.:)
Hogy mi lett? Semmi!!! Kiderült Fb-rol,hogy hamarosan mar massal nyomult, tehát több vasat tartott a tűzben. Engem kiikszelt,csak elfelejtett elköszönni :) szóra se erdemes! Levesbe való!:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!