Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szeretitek a "sétálós" első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretitek a "sétálós" első randit? Mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés
Mi vonzó, mi taszító benne? Mennyire befolyásolja az időjárás, az aktuális egészségi állapototok, a menstruációs ciklusotok, az általatok éppen viselt cipő, bármi egyéb? Életkorotok előrehaladtával változott a hozzáállásotok?

#első randi #randi #sétálós randi
2024. jún. 19. 16:36
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
77%
Egy kényelmes andalgás valami kellemes helyen oké. Nekem belefér egy városnézés is, egy fagyizás séta közben, de az is, ha veszünk valahol elvitelre egy limonádét vagy valamit, és leülünk egy szebb látványosság előtt egy padra vagy mittudomén. De nyilván befolyásolja ezt az időjárás, a helyszín, az egészségi állapotom, ne viccelj :D A cipő nem, mert randizni nem megyek el úgy, hogy "majd meglátjuk, mi lesz", azért alapvetően előre megbeszéljük, hogy mi a terv, és annak megfelelően öltözök. Nyilván némi rugalmasság belefér, de azért na, ha arra készülök, hogy elmegyünk az Operába megnézni egy előadást, akkor azért meglepődnék, ha a végén a Hármashatárhegyre vezető úton találnám magam.
2024. jún. 19. 18:23
 12/28 anonim ***** válasza:
51%
20 évesen jó volt, 40 felett sétáljon mással. Én elmegyek túrázni is, na de a városban mászkálni céltalanul?
2024. jún. 19. 18:33
 13/28 anonim ***** válasza:
64%

Mindig utáltam a kardiot. 😆

De komolyan, én szeretném látni az arcát a másiknak. A gyaloglással nincs bajom, ha el kell menni postára, vásárolni, simán legyaloglok pár megállót, de céltalanul szerintem életemben nem sétáltam. Nem szeretek randin olyat csinálni, amit amúgy nem tennék, hogy ne lehessen azt mondani, hogy "bezzeg régen sétáltunk, ma meg nem".

2024. jún. 19. 19:56
 14/28 anonim ***** válasza:
31%
Nem, sétafikálni nekem nem program, hanem eszköz, hogy eljussak A-ból B-be. Ha van cél, akkor szívesen lesétálok, andaloghatunk x utcát, mondjuk 12-26 fok közötti hőmérséklet esetén, nem kell az adott program előtt egy méterrel megállni autóval / leszállni a buszról. De ennyi. Céltalan bolyongáshoz tartsál inkább kutyát.
2024. jún. 19. 20:47
 15/28 anonim ***** válasza:
61%
Igen, én mindig is szerettem. 40-es nő.
2024. jún. 19. 20:56
 16/28 anonim ***** válasza:
64%
Szeretek, de jó néha egy padra leülni közben.
2024. jún. 19. 21:08
 17/28 anonim ***** válasza:
24%
Ilyen volt az első randi a barátommal. Igazából inkább rohanós volt, mert ő magas és gyors, én meg picike vagyok, szinte futottam utána, szó szerint. Aztán beültünk kávézni, este elvitt vacsizni, aztán nála töltöttem az éjszakát.
2024. jún. 19. 21:33
 18/28 anonim ***** válasza:
54%
Én nem. Degradálónak érzem hogy nem tesz bele semmit az ismerkedésbe.
2024. jún. 19. 21:39
 19/28 anonim ***** válasza:
18%
18# Sőt, nem hogy nem tesz hozzá, még el is éget belőle kalóriákat. Rohagggyon meg az ilyen. (Irónia)
2024. jún. 19. 21:43
 20/28 anonim ***** válasza:
64%

Szeretem. Sztm elsőre bőven jó. Egy fagyi vagy mitudom én egy lángos közbe.

N 32

2024. jún. 19. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!