Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az hogy a nők soha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a nők soha nem kérdeznek vissza?

Figyelt kérdés

Pl megkérdezem milyen napja volt, elmondja de nem kérdezi meg velem mi van, megkérdem mivel foglalkozol elmondja de nem kérdez vissza, kérdezhetek bármiről soha nem kérdezi meg én hogy állok vele

A nők miért ilyenek?

2024. jún. 13. 06:45
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
83%
Nem érdekled őket, ennyi.
2024. jún. 13. 09:04
 22/27 anonim ***** válasza:
83%
Én is fent vagyok hasonló oldalon. Egy nő egy nap szerinted hányszor kapja meg ezeket a sablon kérdéseket? Elárulom, nagyon sokszor. Az első pár alkalommal még normális kommunikációt folytatsz és visszakérdezel, de a 10. ugyan ilyennél már elunod az egészet illetve várod, hogy bedobjon valami nem megszokott kérdést a másik. Sokszor volt, hogy nőként próbáltam én visszakérdezni nem megszokott kérdést, de az a tapasztalatom, hogy nem tudnak témát kifejteni az emberek. Csak rövid semmilyen választ adnak és utána jön tőlük a következő sablon kérdés...
2024. jún. 13. 09:50
 23/27 anonim ***** válasza:
63%
Hát, nem tudom, ki hogy van vele, de ez a "Hogy telik a hétvége?" nekem ilyen "Mizu?" szintű kérdés, amit nem szívesen válaszolok meg, hacsak nem egy jó barátom, mert ez ilyen tipikus small talk, amit más is írt. Nem igazán alkalmas arra, hogy felkeltsd valaki érdeklődését és azt érezze, hogy: "Hű, hát ennek úgy vissza akarok most írni." Mert ha érdekes a kérdés, jó a téma, akkor persze, az ember beszélget élőben vagy írásban, ha és amennyiben a kedve olyan. Nem tudom, ki hogy van vele, de mikor jön a front és atomra széthasad a fejem, akkor utálok még beszélgetni is emberekkel, mert csak szenvedek. Na, de szóval ez is benne lehet még a pakliban. Kérdezz érdekesebbet! Vess fel kicsit komplexebb beszélgetési témát, aztán majd csak lesz, aki utána téged kérdez vagy valami interakció születik belőle.
2024. jún. 13. 09:58
 24/27 anonim ***** válasza:
54%
Ez amúgy társkeresőn történik?
2024. jún. 13. 12:02
 25/27 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem ez inkább csak akkor zavaró, ha élőben is kuka az illető, vagy csak magáról szeret beszélni. Ez utóbbi eléggé nárcisztikus személyiséggyanús. Nekem az ilyen nők mindig "zsákutcák" voltak párkapcsolatilag. Rövid társalgás után randit kell kérni tőlük és rövidre zárni a dolgokat. Feltéve ugye, hogy egyáltalán párkeresési szándékkal volt-e a netes ismerkedés.

Újabban sokan közülük "monitorozzák", szűrögetik is a másik felet a netes írogatás közben. Keresik a red flag-eket. Főleg a játszmatündérekre jellemző ezen szokás.

2024. jún. 13. 14:17
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekled őket szimplán. Alapból ki a tököm beszélget egy kép nélküli oldalon... Honnan veszed hogy nők egyáltalán? Ha meg valóban azok is, akkor párhuzamosan beszélgetnek még pár tucat valakivel.
2024. jún. 13. 21:59
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem érdekled őket eléggé. Nekem az a tapasztalatom, hogyha ilyen kelletlenül válaszolgatnak, abból soha még egy randi sem lesz. És egyszercsak ghostingolnak.

Bár az már egész jó, ha válaszol.

Én azt javaslom, hogy amikor válaszol, akkor arról kérdezz újabb dolgokat.

Pl. ha megírja a foglalkozását, akkor a foglalkozásával kapcsolatban kérdezz nyitott (nem eldöntendő) kérdéseket.

Ha néhány nap után is 0 érdeklődést mutat irántad, akkor el kell köszönni és mehet a dolgára. Legyen ennyi önbecsülésed.

2024. jún. 15. 10:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!