Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Feltűnt már másnak is, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feltűnt már másnak is, hogy nem válaszolnak vagy vissza se kérdeznek a nők?

Figyelt kérdés
Még azt elfogadom hogy nem írnak vissza,mert mindenkinek mindenki nem tetszhet, de az, hogy valakivel passzolunk és ő egy kérdést se tesz fel állandóan én tartom fennt a beszélgetést, ez nem normális, találkozott más is ezzel a jelenséggel?
2019. jún. 20. 13:12
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
84%
Pasiknál hasonló a helyzet. Én pl. nem szoktam erőltetni a társalgást egy mondatos emberekkel.
2019. jún. 20. 13:21
 2/20 anonim ***** válasza:
58%

"de az, hogy valakivel passzolunk"

Ezt meg honnan veszed? :)

Az esetleg nem jut eszedbe, hogy ami nem megy, nem kell erőltetni?

2019. jún. 20. 13:23
 3/20 anonim ***** válasza:
89%

"valakivel passzolunk" - ha nem is válaszol, honnan veszed, hogy passzoltok?

Csak mert ő pl. kiírja társkeresőre, hogy "35-40 éves pasit keresek", nem jelenti azt automatikusan, hogy ha te 35 éves vagy, akkor passzoltok.

2019. jún. 20. 13:26
 4/20 anonim ***** válasza:
91%
Ha passzolnátok, akkor nem csak az egyik fél tartaná fenn a beszélgetést.
2019. jún. 20. 13:28
 5/20 anonim ***** válasza:
36%

Fel. Volt olyan, hogy a nő kezdeményezett, de pár kérdés után nekem kellett átvennem a beszélgetést fenntartó szerepet, vagy elhalt az egész.

Annyira el van kényeztetve a legtöbb (tisztelet az igen kevés kivételnek!), hogy képtelenek aktívan végigvinni egy ismerkedést.

2019. jún. 20. 13:33
 6/20 anonim ***** válasza:
21%
Azért nem, mert szrnak bele az egészbe. Azt hiszik, ha nem jön magától, akkor nem te vagy a fehér herceg... Hagyd rá, majd 35 felett felnőnek (talán). Amelyik nem ilyen, azt meg kb 2 napig látod a tinderen (ha látod), mert azonnal foggal körömmel fog ragaszkodni hozzá az első beszélgetésbe keveredett férfi. Én is ezt látom, 90%-a várja a csodát. Belegondolok, akkor így fog tenni majd a párkapcsolat megtartásáért is? Majd jön más ugye? Röhejes elkényeztetett némberek...
2019. jún. 20. 13:44
 7/20 anonim ***** válasza:
69%
Az érdektelenség is elutasítás.
2019. jún. 20. 13:45
 8/20 anonim ***** válasza:
58%

#7. Az érdektelenség időpocsékolás. Elsősorban azé, aki energiát fektet abba az időbe. Meg lehetne a másikat annyaival tisztelni, hogy bepötyögjék neki, hogy nem akarnak vele ismerkedni, pont.

32/f

2019. jún. 20. 13:56
 9/20 anonim ***** válasza:
80%
Ilyenkor nyugodtan rá lehet kérdezni: "ne nagyon erőlködjek, ugye?", ha arra sem válaszol, akkor hagyni a fenébe. Ennyi.
2019. jún. 20. 14:10
 10/20 anonim ***** válasza:
47%
Igen, lehetne jelezni a másiknak, hogy bocs, de nem, csak vannak, akik inkább érdektelenséggel jeleznek, mert sokan nem értenek a korrekt elutasításból, vagy elkezdenek fenyegetőzni.
2019. jún. 20. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!