Ti kik vagytok, akik itt kérdeznek és válaszolnak?
Végignéztem a politika témában a kérdéseket és hozzászólásokat és úgy néz ki mint ha olyan emberek lennének itt, akik reggeltől estig ezzel foglalkoznak és nincs jobb dolguk mint itt trollkodni.
Én kb akkor használom a GYK-t, amikor valamit meg akarok tudni.
Kedves 1 es
?
A fidesz soros pénzéből létezik és jött létre még a minisztert is soros taníttatta, akkor te most miről beszélsz? olyan vagy mint a vezír? kissé személyiségzavaros?
Engem azért fizetnek, hogy ha látok egy jobbos hozzászólót azt nácizzam, a balosokat pedig komcsizzam.
Nagyon hasznos dolog, mert így az igaziak kényelmesen eltudnak bújni.
Én fizetett provokátor vagyok. Természetesen Soros György reptet ide oda, fizet nekem. Zsidó vagyok, libsi, bolsi, minden vagyok. De ha jól megfizetnek akkor nemzeti érzelmű leszek.
Üdv,
Smuhel Jutocsa okl. sorosbérenc
"Én kb akkor használom a GYK-t, amikor valamit meg akarok tudni."
Nézd, nyilván kérdés kategóriája válogatja. Fel lehet tenni egy olyan kérdést, hogy "Hány óráig jár Pesten a piros hetes busz?", erre lesznek válaszok: kérlek, este 22:45 - ig.
De politika kategóriában, mikor migráció, bel- és külpolitika és sok más közéleti probléma kerül szóba, akkor teljesen természetes, hogy gyakran parázs vita alakul ki, és ez többé - kevésbé el is fogadott. Itt nem lehet megúszni a kérdés - és válaszok rendszerrel. Itt érvek, ellenérvek, indulatok kerülnek felszínre.
De a kérdéshez: megtévesztő lehet, ha valaki mindig jelen van. Én pl. kamionos vagyok, bár megoldható lenne a mai világban, de mikor dolgozom, nem vagyon online.
Havi 8 - 10 napot viszont itthon vagyok, ilyenkor a munkámmal kapcsolatban semmi dolgom, olyan reggel 06:30 kor bekapcsolom a gépet és az úgy marad estig. Jövök, megyek itthon is, gyereket viszem az óvodába, játszótérre, bevásárlok, főzök - Anya a dolgozóban - és időnként ránézek az általam látogatott oldalakra, ha olyat látok ami számomra érdekes, hozzászólok.
Egy rakás segélyen tengődő.
Párszor én csak azért írtam ki Soros ellenes kérdést, hogy felmérjem, hogy kik vannak itt.
A Soros támogatók kb 4-5 fő, több felhasználóval.
Itt vannak 24 órában, még hajnal kettőkor is orbánoznak.
Érdemes ránézni a toplistára is.;)
"Egy rakás segélyen tengődő.
Párszor én csak azért írtam ki Soros ellenes kérdést, hogy felmérjem, hogy kik vannak itt.
A Soros támogatók kb 4-5 fő, több felhasználóval.
Itt vannak 24 órában, még hajnal kettőkor is orbánoznak.
Érdemes ránézni a toplistára is.;)"
Mondja ezt az a csöves, aki éjjel fél 12-kor még trollkodik, és reggel 10-kor már újra kezdi :D:D
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!