Ti kik vagytok, akik itt kérdeznek és válaszolnak?
Figyelt kérdés
Végignéztem a politika témában a kérdéseket és hozzászólásokat és úgy néz ki mint ha olyan emberek lennének itt, akik reggeltől estig ezzel foglalkoznak és nincs jobb dolguk mint itt trollkodni.
Én kb akkor használom a GYK-t, amikor valamit meg akarok tudni.
2017. júl. 7. 09:31
41/41 anonim válasza:
Én egy 38 éves 2 gyermekes, párkapcsolatban élő, de félrekacsingató, külföldön élő, molett nő kedvelő tróger vagyok, aki néha trollkodik az Egy véletlen kérdés opción, néha meg segít is.
De amúgy nekem is lenne hülye kérdésem: a politika szóban a görög poli azaz többféleség nem tűnik fel? Soha nem lesz egységes, mert szerencsére különbözünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!