Akik kérdeznek, és akik válaszolnak, k. b. hány százalékuk olvassa, vagy tanulmányozza a Bibliát?
Szia!
Csak remélni tudom, hogy azért ha nem is állandóan azt bújják, de néhanapján azért kézbe veszik, és bele-bele olvasgatnak.
Nekem kifejezetten célom itt a Fórumon, hogy felkeltsem az érdeklődést a Biblia iránt, ezért sokszor nem írom ki a pontos idézeteket, illetve azt, hogy pontosan honnan vannak, hátha ez is segít abban, hogy valaki utánaolvasson. A Biblia a világ legcsodálatosabb könyve, kimeríthetetlen tárháza az Isten ismeretének, minden nap és minden újraolvasással tud újat mondani és nyújtani. Hát ha még valaki előveszi a héber, arám, vagy éppen görög szöveget, és úgy tanulmányozza, fantasztikus mélységek és szépségek tárulhatnak fel benne.
Üdv. Péter
Én is majd mindennap,bár van, hogy csak hallgatni van időm. Online biblia. Viszont mindennap látogatok keresztény oldalakat ahol filmek, prédikációk, tanítások találhatók.
Ezeket azért szeretem jobban, mert sajnos ha olvasni kezdek, kb 15 perc alatt bealszom akármin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!