Miért van az h nem válaszolnak face-en?
Figyelt kérdés
Pl. tegnap kiírtam az üzifalra, hogy hétvége, végre pihi:D és senki nem jelzett vissza. Ugyanezt kiírta más szavakkal volt o. társam, többször bukott, azt hiszi ő a suli menője, cigizik, drogozik, minden... erre neki vagy 5-en lájkolták, és rögtön írtak üzit is. Meg próbálok ötleteket gyűjteni szalagavatóra, linkelek zenéket h mi lenne jó erre mintha mindenki halott lenne. Egyébként azok akik otársaim voltak és buktak mindig több lájkot kaptak/kapnak, még akkor is ha olyan hülyeséget írnak ki h Brad Pitt is füvezik vagy vmi hasonló. Én meg próbálnám szervezni a műsort, semmi reakció. Eddig is csak az afterparty helyszíne és időpontja van meg és ofőnök ránk bízott mindent ő nem fog beleavatkozni, a tablót is magunknak kell rendezni - mi fizessük opénzből a költségeket, vágjuk össze az ovideót, gyakoroljuk be a közös éneket és a közös oprodukciót. És nem tudom mikor akarjuk mindezt megtenni ha még az alap dolgokat sem beszéljük meg pedig nem két perc. Pedig a diákigazgató választást is msn-en keresztül beszélték meg úgy h sokak nem is tudtak a vidiről. Szal nem értem...2011. szept. 10. 20:42
1/8 anonim válasza:
mert az ilyenek bejelölnek olyanokat hogy "Egy Kifli", meg "NApsugárka", és azok lájkolnak..amúgy Facebook nélkül meghalnál? miért nem azt elemzed így ki hogy élőben hogy viszonyulnak hozzád?!
2/8 anonim válasza:
Így van, nem az a lényeg hogy face-en mit gondolnak rólad!
A való életre figyelj...
3/8 anonim válasza:
Nem lehetsz túl népszerű arc ez a helyzet akkor. :(
Amúgy velem kb ugyanez a helyzet, keveset írok ki valamit a falra, de azt is ha 1-2-en lájkolják, már sokat mondtam. Mondjuk eleve nem is sok ismerősöm van. De engem nem zavar.
4/8 A kérdező kommentje:
Nem az h nincs élet Facebook nélkül csak sosincs olyan óra vagy annyi idő h az egész bált leszervezzük... és az első kedves hozzászólónak üzenem, hogy a moderátorok felül fogják bírálni a kommentárját!
2011. szept. 10. 21:06
5/8 anonim válasza:
talán nem facebookon kéne megbeszélni a szalagavatót...meg talán az életedet sem ott kéne élned! nyomorék
7/8 anonim válasza:
Ne abból álljon az életed hogy "úristen, nem lájkoltak elegen, mi lesz most..."
8/8 anonim válasza:
Uhh, eléggé kiállhatatlan vagy, ne csodálkozz, ha nem bírnak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!