Ti kik vagytok, akik itt kérdeznek és válaszolnak?
Végignéztem a politika témában a kérdéseket és hozzászólásokat és úgy néz ki mint ha olyan emberek lennének itt, akik reggeltől estig ezzel foglalkoznak és nincs jobb dolguk mint itt trollkodni.
Én kb akkor használom a GYK-t, amikor valamit meg akarok tudni.
"Mondja ezt az a csöves, aki éjjel fél 12-kor még trollkodik, és reggel 10-kor már újra kezdi :D:D"
Mi ezzel a gond?
Utána szépen lefeküdtem, majd aludtam 8-ig. Felkeltem, lezuhanyoztan, ettem és feljöttem, mert kíváncsi voltam, hogy mibe maradt a dolog.
A héten kb másodjára.
Ellenben visszanézzem, hogy mennyit fajgyűlölőztél meg nemzethy keresztényeztél a héten? ;)
Vagy a hónapban?
"Kicsit paranoiás vagy :D"
Akkor dobd már ki légyszíves a neved:)
Már most látom, hogy nem fogod, múltkor is csak egyszerűen eltűntél, mikor kértem.
Elég átlátszó vagy ;)
Én az ellenőrt felügyelem, hogy rendesen figyeli-e a bérkommentelőket.
Ja, és most épp csak azért vagyok a munkahelyemen, hogy kinyissam és bezárjam azt, mielőtt/után a gyerekek befejezik a próbát a hétvégi fellépéshez.
"Akkor dobd már ki légyszíves a neved:) "
Tegye ki mindenki a nevét!! :D Aki kéri, akitől kérte, és az is, aki beleszól :D
"Akkor dobd már ki légyszíves a neved:)
Már most látom, hogy nem fogod, múltkor is csak egyszerűen eltűntél, mikor kértem.
Elég átlátszó vagy ;)"
Tőlem biztos nem kérted, nem emlékszem rá. Mellesleg ritkán kommentelek a politika topikba. Inkább olvasok. De te állandóan itt fröcsögsz :D
Tudtam, hogy csak félrebeszéd lesz(nem emlékszem, nem jelenítem meg a nevem):D
Ez vagy te!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!