Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feltűnt már másnak is, hogy nem válaszolnak vagy vissza se kérdeznek a nők?
#10. Egy tiltás csak +1 kattintás. Egy tucat leütés csak kevesebb vesződség, mint egy tucat "ehe" vagy "aha".
32/f
Én csak akkor csinálok ilyet, ha kérdés után kérdés következik, és nem alakul ki egy beszélgetés. Kérdez vlmi igen/nem kérdést, mondom a választ kicsit kifejtősen, és visszakérdezek kifejtősen, erre válaszol valamit, aztán megint kérdez. És amikor 3. v. 4. ilyen van, akkor azt látom, hogy semmi egyediség a beszélgetésben, mert "Mi a kedvenc színed?" "A kék. Bár láttam nemrégiben egy türkiz színű virágot, és akkor az nagyon megtetszett. Neked mi volt legutóbb az, ami nagyon megtetszett (nem szín, bármi)?" "A zöld. És milyen filmeket szeretsz?". "Ezt és ezt és ezt, de most láttam ezt, és kedvem lenne ahhoz, hogy..." "Értem." És hová mész nyaralni?". Tehát nem képes sztorikban nyomni, nem látom, hogy kezdene bármit is a kapott infókkal... Csak nyomja és nyomja a kérdéseket.
A másik agyhalál az "Értem." Ennyi.
Na igen, a "kérdőívezőkre" én sem fordítok nagy energiát. Nem egymást keressük. :-)
De a másik kedvencem, akivel mondjuk valamikor váltottunk pár mondatot, aztán felszívódott, majd pár héttel vagy hónappal később jelentkezett ismét, most is van egy ilyen úriember, aki kb. 2 hónap után jelent meg újra. Nagyon távol állok attól, aki napi többszöri beszélgetést várna el, de ez meg már a másik véglet, úgyhogy az ilyenekre sem sietek írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!