Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Feltűnt már másnak is, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feltűnt már másnak is, hogy nem válaszolnak vagy vissza se kérdeznek a nők?

Figyelt kérdés
Még azt elfogadom hogy nem írnak vissza,mert mindenkinek mindenki nem tetszhet, de az, hogy valakivel passzolunk és ő egy kérdést se tesz fel állandóan én tartom fennt a beszélgetést, ez nem normális, találkozott más is ezzel a jelenséggel?
2019. jún. 20. 13:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
78%

#10. Egy tiltás csak +1 kattintás. Egy tucat leütés csak kevesebb vesződség, mint egy tucat "ehe" vagy "aha".

32/f

2019. jún. 20. 14:33
 12/20 anonim ***** válasza:
70%
Én általában jelzem, hogy nem, és tiltok is, de futottam már bele több regisztrációsba. :-D Szóval megértem azokat is, akik inkább ezt az utat választják.
2019. jún. 20. 14:47
 13/20 anonim ***** válasza:
67%
Mit írjanak szegény csajok egy adatlapnak egy fotónak meg pár sornak? Azt írják, nem jössz be, nem akarok "tőled" semmit? Egy adatlapnak? Mégis honnan tudnák ennyiből? Komolytalan ha azt írják hogy nem akarnak semmit. Nem is ismernek. Te se "kezdeményeztél" "nála", csak küldtél egy sablon levelet egy adatlapnak, és még 500 másiknak. Te se ismered. Ő meg kapott 500 levelet. 499 nemleges válasz (ráadásul a semmire látatlanban), az kb 3 munkanap......
2019. jún. 20. 15:08
 14/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, hogy honnan tudjam passzolunk e, gondoltam megnezi a képeimet és visszair, már pedig ha vissza ír akkor tetszhetek neki, nehogy már ez luxus legyen vagy valami.... Jajj majd mindjárt megsajnalom őket hogy rájuk óriási a kereslet, és nem tud az 500 levélből válogatni, mi meg kB levagyunk szarva, mindjárt sírva fakadok....
2019. jún. 20. 16:47
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Érdekli őket a férfi tud-e anélkül is reagálni egy válaszra vagy a mondandójára, hogy azt egy kérdőjellel zárná le.
2019. jún. 20. 16:53
 16/20 anonim ***** válasza:
77%
Lehet,hogy bunkóságnak tűnik,de ha nincs válasz...az is válasz valamire 😊Nem kell erőltetni van aki csak nem akarja vagy nem meri megírni az elutasítást.
2019. jún. 20. 20:03
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Én csak akkor csinálok ilyet, ha kérdés után kérdés következik, és nem alakul ki egy beszélgetés. Kérdez vlmi igen/nem kérdést, mondom a választ kicsit kifejtősen, és visszakérdezek kifejtősen, erre válaszol valamit, aztán megint kérdez. És amikor 3. v. 4. ilyen van, akkor azt látom, hogy semmi egyediség a beszélgetésben, mert "Mi a kedvenc színed?" "A kék. Bár láttam nemrégiben egy türkiz színű virágot, és akkor az nagyon megtetszett. Neked mi volt legutóbb az, ami nagyon megtetszett (nem szín, bármi)?" "A zöld. És milyen filmeket szeretsz?". "Ezt és ezt és ezt, de most láttam ezt, és kedvem lenne ahhoz, hogy..." "Értem." És hová mész nyaralni?". Tehát nem képes sztorikban nyomni, nem látom, hogy kezdene bármit is a kapott infókkal... Csak nyomja és nyomja a kérdéseket.

A másik agyhalál az "Értem." Ennyi.

2019. jún. 20. 20:53
 18/20 anonim ***** válasza:
30%
Volt olyan lány aki három mondatra fél oldalt tudott írni és nagyon jó volt vele levelezni. 10-ből kb 1 lány ilyen, őket kell megtalálni. :)
2019. jún. 21. 06:47
 19/20 anonim ***** válasza:
81%

Na igen, a "kérdőívezőkre" én sem fordítok nagy energiát. Nem egymást keressük. :-)

De a másik kedvencem, akivel mondjuk valamikor váltottunk pár mondatot, aztán felszívódott, majd pár héttel vagy hónappal később jelentkezett ismét, most is van egy ilyen úriember, aki kb. 2 hónap után jelent meg újra. Nagyon távol állok attól, aki napi többszöri beszélgetést várna el, de ez meg már a másik véglet, úgyhogy az ilyenekre sem sietek írni.

2019. jún. 21. 09:05
 20/20 anonim ***** válasza:
A nők ilyenek, megszokták hogy körül vannak rajongva
2024. jún. 13. 07:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!