Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az hogy a nők soha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a nők soha nem kérdeznek vissza?

Figyelt kérdés

Pl megkérdezem milyen napja volt, elmondja de nem kérdezi meg velem mi van, megkérdem mivel foglalkozol elmondja de nem kérdez vissza, kérdezhetek bármiről soha nem kérdezi meg én hogy állok vele

A nők miért ilyenek?

2024. jún. 13. 06:45
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
37%
Vagy nem nézel ki elég jól ahhoz, hogy érdekeld, vagy túl buta ahhoz, hogy beszélgetni tudjon.
2024. jún. 13. 07:56
 12/27 A kérdező kommentje:

Nem fogom mégegyszer leírni hogy ezen az oldalon NINCS KÉPE senkinek

Az egy mondatomból amit előbb írtam honnan derült ki hogy buta vagyok? Az okosak nem köszönnek és nem kérdeznek vagy mi?

2024. jún. 13. 07:58
 13/27 anonim ***** válasza:
43%
Azt írtam, a nő túl buta hozzá. Bár a szövegértésedből ítélve lehet, hogy te is.
2024. jún. 13. 08:05
 14/27 A kérdező kommentje:
Ja és az összes nő buta?
2024. jún. 13. 08:09
 15/27 A kérdező kommentje:
Nem értem miért ilyenek a mai nők
2024. jún. 13. 08:10
 16/27 anonim ***** válasza:
71%

Tesó. Had döntsék már el, hogy akarnak-e ismerkedni vagy nem. Ha nincs kedved enni, akkor te is megsértődnél, ha le akarnák nyomni a kaját a torkodon.

Nem kell ismernie téged senkinek ahhoz, hogy el tudják dönteni, hogy akarnak-e ismerkedni vagy nem. Lehet rossz kedvük, lehetnek nem megfelelő élethelyzetben és az is lehet, hogy nem volt jó az első benyomás, mert pl. 1 hónap alatt 100-an indítanak náluk ugyan ezzel a kérdéssel és nagyon unalmas már nekik ez (ebben az esetben csak kreatívabbnak kéne lenni).

Ezt a sértődöttséget ha lehet, engedd el. Nem nyerő senkinél.

2024. jún. 13. 08:18
 17/27 anonim ***** válasza:
62%
akkor te sem örülnél* Első mondatot elírtam.
2024. jún. 13. 08:18
 18/27 anonim ***** válasza:
14%
Nem az összes nő buta, de a többségük igen. Meg lehet, hogy csak te nem nézel ki elég jól ahhoz, hogy érdekeld őket.
2024. jún. 13. 08:34
 19/27 anonim ***** válasza:
83%
Engem ha érdekel valaki, akkor kérdezek róla. Akik semlegesek, velük nem feltétlen van így. Mivel ők olyan unaloműzök csak. Sajnálom.
2024. jún. 13. 08:44
 20/27 anonim ***** válasza:
87%
Sokakat untatnak ezek a végtelenül felszínes és semmitmondó "small talk"-ok. Angol nyelvterületen van ennek hagyománya, mikor megkérdezed, hogy "hogy vagy", a válasz mindig az, hogy "fine, thanks", majd visszakérdezel, hogy "és te hogy vagy", a válasz pedig ugyenez. Ez ott egy udvariassági forma, senki nem vár erre őszinte választ, hogy akkor most elmondod, hogy hol fáj és miért van rossz napod.
2024. jún. 13. 08:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!