Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azoktól a 20-30 éves nőktől kérdeznék, akik külsőre kb. a felső 50 %-ban vannak. Ti a társkeresőkön sohasem írtok vissza olyan férfinak, aki elöl elkezdett kopaszodni? A hajbeültetést tanácsoljátok, mert egyébként nincs esélye egy ilyen fiúnak?
hááát
nekem soha nem tetszettek a kopasz pasik sem aki kopaszodik....
szóval ez nem attól függ mennyi idős a nő
ez olyan mint h neked pl a barna szem tetszik jobban és inkább azt választod
Én ugyan nem társkeresőzök, de nekem a pasijaim 50%-a elől kopaszodó volt már huszonévesen is, és nincs vele bajom, őket mindig jobban zavarta, mint engem.
Nekem tetszik akár a teljesen kopasz fej is.
Elmúltam 30, de sosem tetszettek a kopasz pasik. Nagyon ritka akivel el tudok képzelni párkapcsolatot. Minden pasim nagyon hajas volt, nekem a milis rövid haj sem tetszik.
Az viszont zavar, hogy sok kopaszodó pasinak megrögzött baromsága, hogy hülyén áll neki ha egy picit meghagyja oldalt, és azonnal lenulláztatja.
Sok pasi lenne, aki tök jól nézne ki, ha csak egy kicsit is, de megnövesztené ott ahol van haja.
Szóval nem a kopaszodó pasi nem terszik, hanem a teljesen tarra nyírt fej.
Nagyon kevés embernek áll jól a kopaszodás. Öregesnek érzem. Ha a férfiak megtehetik, hogy a fiatak tyúkokra hajtanak, én is megtehetem, hogy ne tatás kinézetűvel jöjjek össze.
A kis kopaszodás nem számít, de mikor valaki mikiegér, tolja inkább kopaszra, jobb, mint azt a 2 tincset fésülgetni a kopaszfoltra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!