Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor érdemes lefeküdni egymással?
Nem. Ezen. Múlik. Mikor tanuljátok már meg?
Volt, hogy egy pasival 3 hónap rendszeres találkozás és randizgatás után feküdtem le. Kb két alkalom után lelépett, és mint utóbb kiderült, a randizás alatt is volt neki más, akit azért "húzogatott", mert nehogymá'. Persze, fiatal kamaszlány voltam, nem volt még nagyon toppon az emberismeretem, mert nyilván voltak ennek jelei utólag, de ha esetleg az első-második randi után fekszem le vele, akkor csak annyi történik, hogy nem pazarolok el rá 3 hónapot az életemből, hanem továbbléphettem volna különösebb érzelmi sérülés nélkül már egyből.
A fentiekből okulva aztán már nem húztam a dolgot, 21 évesen egy 28 éves sráccal (szóval nagyon hasonló helyzetben hozzád) a második találkozásunk alkalmával (1 hetes ismeretség után) feküdtem le. Mindezt 10 évvel és két gyerekkel ezelőtt.
Szóval nem ezen múlik. Ha akarjátok, jól esik, hajrá. Ha nem akar komolyat, attól még nem fog akarni, hogy fél évig kéreted magad, ha pedig komolyan tervez veled, akkor ez nem fogja befolyásolni a későbbiek alakulásában.
Nekem egy valami nem tetszik ebben az egészben és az az, hogy először lesmárolt a randin majd a következőn már taperolt. Te meg most úgy érzed, hogy még többet szeretne, pontosabban szexet miközben te nem vagy rá kész. Nem igaz, hogy nem érzi, látja rajtad. Nem érdekli!
Na én emiatt nem randiznék vele többször.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!