Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy csúnyább férfiként nem megengedett a magabiztosság?
Rondább paliként ha adod magad, fix, hogy beléd áll pár nőstény.
Bár ha valami kontrollmániás, személyiségzavaros nő van a környezetedben, nézhetsz ki akárhogy, neked csak a félhülye, debil szerep marad, bólogató kiskutya módjára.
Na ezért érzem magam jól már ronda paliként, leugatok minden nagyszájú nőt secperc alatt.
Plusz még azt is megfigyeltem, hogy valamiért a jó megjelenés tisztelet parancsolóbb hatású mint például a rendesség, intelligencia vagy szorgalom, kemény munka.
Nem tudom miért van ez így.
21
Ez igaz, gyakran úgy érzem felszabadító a helyzetem hiszen mindegy hogyan viselkedem, ugyanaz a reakció, de ha agresszívebb vagyok akkor legalább nem nyomnak el.
“ Hogy saját példát hozzak, felhúzhatok én koktélruhát, meg magassarkút, ki is sminkelhetem magam, amíg egyhelyben állok, bombázó leszek, csak meg ne mozduljak és ki ne nyissam a szám. Mert, bár nő vagyok, az alkatom is jó, így adja magát a szexi cucc, soha nem tudtam nőiesen viselkedni. Nem értem a hajdobálást, birizgálást, lesütött szemes szexi nézést stb. Emellett, mivel világ életemben fiús voltam, töröküléshez és sportcipőhöz szoktam. ”
Ez önmagában nem gond. Én is rühellem ezt a viselkedjünk úgy mint ami megfelel a társadalmi elvárásoknak.
25
Gyakorlatilag az ország fele ronda és magabiztos pasi akiért döglenek a nők.
27
Én igen. Magányosan szenyót majszolbak a parkban egy padon. :)
29
A kő kóla is működik megfelelő arcszerkezettel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!