Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Igaz, hogy csúnyább férfiként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy csúnyább férfiként nem megengedett a magabiztosság?

Figyelt kérdés
Szerényebbnek kell lenned, kedvesebbnek?
2024. márc. 20. 16:53
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
6%

Rondább paliként ha adod magad, fix, hogy beléd áll pár nőstény.

Bár ha valami kontrollmániás, személyiségzavaros nő van a környezetedben, nézhetsz ki akárhogy, neked csak a félhülye, debil szerep marad, bólogató kiskutya módjára.

Na ezért érzem magam jól már ronda paliként, leugatok minden nagyszájú nőt secperc alatt.

2024. márc. 20. 18:45
 22/35 A kérdező kommentje:

Plusz még azt is megfigyeltem, hogy valamiért a jó megjelenés tisztelet parancsolóbb hatású mint például a rendesség, intelligencia vagy szorgalom, kemény munka.

Nem tudom miért van ez így.

2024. márc. 20. 18:46
 23/35 A kérdező kommentje:

21

Ez igaz, gyakran úgy érzem felszabadító a helyzetem hiszen mindegy hogyan viselkedem, ugyanaz a reakció, de ha agresszívebb vagyok akkor legalább nem nyomnak el.

2024. márc. 20. 18:49
 24/35 A kérdező kommentje:

“ Hogy saját példát hozzak, felhúzhatok én koktélruhát, meg magassarkút, ki is sminkelhetem magam, amíg egyhelyben állok, bombázó leszek, csak meg ne mozduljak és ki ne nyissam a szám. Mert, bár nő vagyok, az alkatom is jó, így adja magát a szexi cucc, soha nem tudtam nőiesen viselkedni. Nem értem a hajdobálást, birizgálást, lesütött szemes szexi nézést stb. Emellett, mivel világ életemben fiús voltam, töröküléshez és sportcipőhöz szoktam. ”

Ez önmagában nem gond. Én is rühellem ezt a viselkedjünk úgy mint ami megfelel a társadalmi elvárásoknak.

2024. márc. 20. 18:52
 25/35 anonim ***** válasza:
30%
A gyakorin MINDENKI ismer legalább egy pasit, aki "nagyon ronda, de a magabiztosságával meg a dumájával bomba nőket vesz le a lábáról"
2024. márc. 20. 19:11
 26/35 A kérdező kommentje:

25

Gyakorlatilag az ország fele ronda és magabiztos pasi akiért döglenek a nők.

2024. márc. 20. 19:13
 27/35 anonim ***** válasza:
67%
Kár, hogy a való életben soha, senki nem látta ezeket a legendás pasikat :D
2024. márc. 20. 19:15
 28/35 A kérdező kommentje:

27

Én igen. Magányosan szenyót majszolbak a parkban egy padon. :)

2024. márc. 20. 19:20
 29/35 anonim ***** válasza:
Ahogy a régi bölcsesség tartja, nincs rossz csajozós duma, csak a legtöbbhöz nem nézel ki elég jól.
2024. márc. 20. 19:23
 30/35 A kérdező kommentje:

29

A kő kóla is működik megfelelő arcszerkezettel :D

2024. márc. 20. 19:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!