Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Igaz, hogy csúnyább férfiként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy csúnyább férfiként nem megengedett a magabiztosság?

Figyelt kérdés
Szerényebbnek kell lenned, kedvesebbnek?
2024. márc. 20. 16:53
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%
#10: ez még mindig kilométerekre van a KONKRÉT-től, kérdező. Egyáltalán a te olvasatodban mit jelent "magabiztosan" beszélni a másikhoz?
2024. márc. 20. 17:45
 12/35 anonim ***** válasza:
Nem és igen.
2024. márc. 20. 17:48
 13/35 anonim ***** válasza:

Nos, ha rendre azzal jönnek, mikor te "magabiztosan szólsz", hogy paraszt vagy, akkor àt kell értékelni a dolgokat. Valószínűleg, amit, vagy ahogy mondasz, azzal gondok vannak. Ez olyan, mint, mikor valaki viccesnek hiszi magát, de csak nagyon kínos. Ő belül nagyon másképp éli meg és nem érti miért nem nevetnek.

Sokan a magabiztosságot összekeverik a bunkósággal, agresszióval, nagyképűséggel, sértő stílussal. Gyanús, hogy te is ebben szenvedsz.

Figyeld meg magad, a környezeted, hogy mire, mit reagálnak, hogy mivel lősz túl. Emellett, megfigyelhetsz másokat is, akik magabiztosak és a környezet jól fogadja ezt. Aztán, kis szerencsével rájössz mi a baj.

2024. márc. 20. 17:48
 14/35 A kérdező kommentje:

13

“ Emellett, megfigyelhetsz másokat is, akik magabiztosak és a környezet jól fogadja ezt. Aztán, kis szerencsével rájössz mi a baj.”

Igen és azt látom elég jól néznek ki illetve többet szocializálódnak, többet kommunikálnak.

Nem tudom, lehet ha ritkán szólsz akkor a magabiztos stílus nem a legjobb.

2024. márc. 20. 17:52
 15/35 anonim ***** válasza:
De kérdező a magabiztosság sugárzik egy emberből, nem is kell megszólalni, elég hogy belép a terembe, cukrászdába.
2024. márc. 20. 17:58
 16/35 anonim ***** válasza:
83%
Te egyértelműen nem vagy az, vagy önbizalomhiányos vagy beképzelt vagy. Utolsó opció, hogy az adott nők voltak buták, kishitűek, akár nagyképűek, sőt lehet egyszerűen nem jöttél be nekik külsőre.
2024. márc. 20. 17:59
 17/35 anonim ***** válasza:

Kicsit azért aggasztó hogy szerinted a kedvesség a magabiztosság ellentéte.

Lehet te valami fura pasi dominanciára gondolsz, nem pedig tényleges magabiztosságra, ebben az esetben pedig:

legyél magabiztos! az kellemetlen, amikor egy felnőtt ember úgy viselkedik, mint valami félénk tini.

De ne próbálj ilyen tipikus sigma redpill domináns alfahím lenni, mert az is ciki (mindenkitől, nem csak a csúnya pasiktol)

2024. márc. 20. 18:11
 18/35 anonim ***** válasza:
#14: oké, a probléma nem a vélt vagy valós csúnyaságod, hanem az, hogy súlyosan egyszerű és tudatlan vagy.
2024. márc. 20. 18:12
 19/35 anonim ***** válasza:
68%

Hát, kommunikálj és szocializálódj te is többet. Nem csak ismerkedési helyzetben lehet ám kommunikációs stílust gyakorolni. Munkahelyen, boltban, családdal, barátokkal, bárhol. Aztán majd látod, mi a reakció.

Továbbra is tartom, hogy kisebbségi komplexusod van (ami már elveti az önbizalom létét) és egy szerinted önbizalom alapú, valójában a belső frusztrációdból táplálkozó szerep az, amire ezt a válszreakciót kapod.

Nagyon nehéz jól eljátszani valamit, ami nincs ott. Ezért tudnak csak kevesen mű sírni pl. Mert, valós érzelem nélkül elárulod magad a testbeszéddel, tekintettel, mimikával.

Emellett, ha csak a hanglejtést, szöveget veszed át, de teljesen sügér vagy a másik metakommunikációjának felismerésében, értelmezésében, abból is nagyon kellemetlen helyzetek lesznek.

Mindig az adott személy, az adott szituáció és az adott válaszok adják meg, mit, hogyan lehet mondani. Ha gyenge a szocializációs készséged, cseszheted.

És általában ezért nyerő, amit sikeres férfiak adnak elő és bukik meg a mutatvány azonos szöveggel más. Mert épp azért sikeres, mert ő jól tud lavirozni, gyorsan és jól méri fel a helyzetet és választja meg a mondandóját, cselekedeteit.

Tipikusan, mikor valakitől már zaklatás, ami a másiktól incselkedés. Mert, nem azonos a viszonyulás, helyzet és, míg az egyik megkapta az engedélyt, a másik nem.

Aztán, az is kellemetlen, ha valaki nem szerepazonos, nem az alap személyének megfelelően viselkedik.

Hogy saját példát hozzak, felhúzhatok én koktélruhát, meg magassarkút, ki is sminkelhetem magam, amíg egyhelyben állok, bombázó leszek, csak meg ne mozduljak és ki ne nyissam a szám. Mert, bár nő vagyok, az alkatom is jó, így adja magát a szexi cucc, soha nem tudtam nőiesen viselkedni. Nem értem a hajdobálást, birizgálást, lesütött szemes szexi nézést stb. Emellett, mivel világ életemben fiús voltam, töröküléshez és sportcipőhöz szoktam. Se a mozgásom, se a viselkedésem nem illik a koktélruhához, szoknyához, sminkhez. Sokkal többre megyek farmerban és pólóban, a saját személyiségemmel mert, az szerepazonos.

Lehet, neked is inkább önazonosnak kéne lenned, mint "magabiztosnak". A saját stílus, amiben otthonosan, valóban magabiztosan mozogsz, mindig nyerőbb, mint egy ráerőltetett szerep.

2024. márc. 20. 18:21
 20/35 anonim ***** válasza:
66%
Na igen, a kedvesség, szerénység nem zárja ki a magabiztosságot. Te valószínűleg szimplán paraszt voltál tényleg, és ezt gondolod magabiztosságnak.
2024. márc. 20. 18:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!