Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Melyik férfi illik jobban a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik férfi illik jobban a zaklatott elméjéhez?

Figyelt kérdés

Van egy huszonéves nő, sokat szorong, pánikol, megijed, hirtelen felindulásból mond olyanokat, amiket alapesetben nem úgy gondol. El tudom képzelni hogy szex közben is nehezen oldódik fel.

Átlag férfi ezt nem tudja kiküszöbölni, de van két férfi, két ellentétes véglet, akikkel el tudom képzelni hogy jól működik.

1. Az egyik nagyon magabiztos, megingathatatlan, erős férfi. Nem igazán érti, mik a bajai a nőnek, miktől fél, szorong, de nem is igazán érdekli, róla lepattannak az ilyenek és egy biztonságos kényelmet ad a nőnek, egy idővel a kapcsolat során pedig ez a magabiztosság átragadhat a nőre és így kiküszöbölődhet a probléma.

2. A másik nagyon megértő. Szintén sokat gondolkodós elme mint a nő, de ő jó kordában tudja tartani a belső összhangját. Érti a nő problémáit és meg tudja beszélni vele, így szavakkal meggyőzheti, miért nincs oka ettől vagy attól félnie a nőnek.

Tehát az első kiemelkedően magabiztos és átlagosan megértő, a másik átlagosan magabiztos és kiemelkedően megértő.

Melyikkel működne jobban a kapcsolata ennek a nőnek?

2022. febr. 22. 07:22
A kérdező szavazást indított:
A magabiztos
A megértő
17 szavazat
1 2
 1/12 Noren1989 ***** válasza:
36%

#1 max 30percig toleràlnà szerintem ezt a nőt.

Viszont, nem vettük még figyelembe, hogy a nő:

-csinos-e,

-jól szopik?

Azzal ideig-óràig el lehet odàzni a kidobàst...

2022. febr. 22. 07:30
 2/12 A kérdező kommentje:
Nincs gond azzal, meddig tolerálná. Mindkettő komolyan gondolja vele hosszútávon.
2022. febr. 22. 07:31
 3/12 Noren1989 ***** válasza:
100%

Ezt kétlem sajnos.

Ismerik a nő szorongàsait egyàltalàn?

2022. febr. 22. 07:32
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom (én vagyok a nő) szorongós volt, és neki a kettő keverékére volt szüksége: valaki, aki nem szorong és nem gondolja túl, mellé magabiztos, amivel segít kordában tartani ÉS mellé megérti, el tudja neki mondani a félelmeit, és ezzel tudja. Az első önmagában marhára nem elég, nagyon kell mellé az, hogy valóban legalább megpróbálja megérteni, mit érez, mit él át a másik.
2022. febr. 22. 07:37
 5/12 anonim ***** válasza:
Végül is szerintem bármelyik,aki tudja tolerálni és kordában tartani
2022. febr. 22. 09:03
 6/12 anonim ***** válasza:
77%
Egy pszichológus elsősorban. Normális ember nem visel el egy ilyen igénytelen neurotikus görcsöt
2022. febr. 22. 09:23
 7/12 anonim ***** válasza:
55%
Szintén a pszichológusra szavaznék.
2022. febr. 22. 09:42
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Semmilyen zaklatott elmének nem való kapcsolat, ezt jegyezzük már meg…
2022. febr. 22. 12:11
 9/12 anonim ***** válasza:
Én ilyen voltam mint az említett nő. Az én párom olyan mint a második, 3 éve vagyunk együtt, sokat változtam mellette jó irányba.
2022. febr. 22. 14:55
 10/12 anonim ***** válasza:

1- es izgato,amit irsz.jol szopik.☺️Huu.

44N

2022. márc. 25. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!