Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érezted már, hogy egyszer nagyon magabiztos vagy az ismerkedésben, aztán később ez elveszik?
Figyelt kérdés
1-2 hónappal ezelőtt, nagy sikerem volt a lányoknál, nagy magabiztosságot éreztem, mert minden mindegy volt számomra, ezt érzik, lazán tudtam kezelni az ismerkedést. A kedvem is jó volt alapból jobb kedéllyel álltam a dolgokhoz. Azóta pedig nincsen senki a képben, sokkal görcsösebb vagyok, túl agyalok mindent, és hiába nézek ki jól, elmegyek egy buliba és legbelül érzem, hogy vágynék valakire de nincs kedvem tenni érte, hogy legyen, szóval nem érzem már magam olyan magabiztosnak. Aki át tudja ezt érezni, vagy volt hasonló helyzetben mit tanácsol, hogy “visszanyerjem önmagam”?2023. febr. 24. 13:24
1/3 anonim válasza:
Tarts szünetet és fogalkozz valami mással, míg újra nem érzed magadban a csí-t.
2/3 anonim válasza:
Nekem is ilyesmi csak másképp.
Ha van barátom, akkor magabiztos vagyok, tapadnak rám mások is, amikor meg társat keresek egyedül, kapom a szatirkodást a neten, meg a lekezeléseket, egy elveszett szerencsétlennek érzem magam csak, a társkereső piacon ilyen felhozataltól.
3/3 anonim válasza:
Igen, ráadásul néhány elutasítástól teljesen elmegy a korábbi önbizalmam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!