Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácok! Titeket mi fog meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Titeket mi fog meg egy csajban?

Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel kezdünk jóba lenni, de nem tudom ő mit gondol rólam (elég helyes fiú meg jó fej is, sok lányt megkaphatna). szeretném felhívni a figyelmét magamra, de nem tudom mégis hogy :/ szokták mondani a fiúk, hogy szeretik pl a magabiztos lányokat, de ez hogy nyilvánul meg? és mi vonzó még szerintetek?:)

2013. szept. 20. 18:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
A belső.
2013. szept. 20. 18:10
 2/14 anonim ***** válasza:
keze
2013. szept. 20. 18:11
 3/14 anonim ***** válasza:
ha külsőre igényes, egyébként pedig megértő és érdeklődő (utóbbi nagyon fontos számomra), megvan mindenről a saját véleménye, és szerény. :) 19/F
2013. szept. 20. 18:12
 4/14 anonim ***** válasza:
ápolt, kedves, laza legyen egy lány
 5/14 anonim ***** válasza:
A külső megfog a belső megtart a jó szex hozzáláncol :)
 6/14 A kérdező kommentje:

köszönöm, jöhetnek még:)

és mit értetek titokzatosság alatt?:)

amúgy 16/L :)

2013. szept. 20. 18:16
 7/14 matyas95 válasza:
Egy srácban nagyon vonzó lehet a titokzatosság, ezért azok a fiúk akit tudják ezt, élnek is vele. Próbálj minél közelebb kerülni hozzá, mutasd ki azt hogy nagyon érdekel hogy milyen, törődj vele minél többet. Én például sosem tárulkozom ki igazán egy lány előtt, mindig hagyom hogy felébredjen az érdeklődése irántam. Tudod úgy vagyunk kódolva genetikailag hogy azokhoz vonzódunk akikhez a leginkább hasonlítunk, ezért van az hogy megtalálja mindenki a maga párját, magától érthetődően nem vonzódunk annyira a nálunknál sokkal szebbekhez vagy sokkal csúnyábbakhoz. Ezen túl engem mindig a belső ragad meg igazán, hogy mennyire intellektuel a lány, lehetne ezer nőm, de kevés az olyan akit igazán társamnak érezhetek. :) 18/F
2013. szept. 20. 18:49
 8/14 anonim ***** válasza:
A külső megfog, a belső megtart.
2013. szept. 21. 09:12
 9/14 A kérdező kommentje:
Igen, próbálok minél közelebb kerülni hozzá, megismerni őt, de félek elhívni csak úgy délután valahova, mert nem akarom, hogy azt higgye, hogy nyomulok rá..a srácok nem szeretik a nyomulós csajokat :/
2013. szept. 21. 11:06
 10/14 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Szerintem am nyugodtan elhivhatod valahova:)) am most pont én is igy vagyok egy lánnyal :DDDD csak ugye nekem könyebb kezdeményeznem mint pl most neked :)) de próba szerencse
2013. szept. 21. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!