Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha nem akarok kávézós padon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem akarok kávézós padon ücsörgős fandikat de arra hívnak el?

Figyelt kérdés

Túl vagyok már ilyeneken és az a tapasztalatom ha volt is bennem korábban vmi szikra, ilyen randikon az azonnal ki is ég belőlem, nekem ezek teljesen kiábrándítók.(a korábbi baráaimmal nem is kezdődött még igy soha kapcsolatom mivel az életből volt párom nem a netről)

De neten meg ez megy.

A mostani pasiknak már szinte körlevélként megy részemről az hogy bocs én sétálni kávézgatni padokon ücsörögni monológokban beszélgetni biztos hogy nem fogok mégegyszer. De erőlködnek rajta, hogy de ő másik pasi. Lehet valakikkel unalmas volt, de azok más emberek nem ő.

Aham..

Akkorhát milegyen?

#igazolás #iskola #munkahely #kötelező időpont
márc. 10. 09:35
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:
88%
Neked nem való akkor a társkereső, ennyi
márc. 10. 16:54
 52/52 anonim ***** válasza:
91%

Na most akkor tényleg nem értem, mit nyígsz itt. Randizz a szomszéd sràccal, aztán jól van. Minek akkor a tàrskereső?

Mondjuk én biztos nem randiznék veled már csak a stílusod miatt se. Na meg ha nem vagy sohase szingli akkor mi a bànatos kutyaf***T keresel a tàrskeresőn? Szóval trollocska, valahogy nagyon nem jön le a sztori...

márc. 10. 17:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!