Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha nem akarok kávézós padon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem akarok kávézós padon ücsörgős fandikat de arra hívnak el?

Figyelt kérdés

Túl vagyok már ilyeneken és az a tapasztalatom ha volt is bennem korábban vmi szikra, ilyen randikon az azonnal ki is ég belőlem, nekem ezek teljesen kiábrándítók.(a korábbi baráaimmal nem is kezdődött még igy soha kapcsolatom mivel az életből volt párom nem a netről)

De neten meg ez megy.

A mostani pasiknak már szinte körlevélként megy részemről az hogy bocs én sétálni kávézgatni padokon ücsörögni monológokban beszélgetni biztos hogy nem fogok mégegyszer. De erőlködnek rajta, hogy de ő másik pasi. Lehet valakikkel unalmas volt, de azok más emberek nem ő.

Aham..

Akkorhát milegyen?

#igazolás #iskola #munkahely #kötelező időpont
márc. 10. 09:35
1 2 3 4 5 6
 11/52 A kérdező kommentje:

9#

4/7.válaszomban irtam errol. Meg nem vagyok csöves hogy ingyenkaja kéne. Kinyitom a hűtőt.

márc. 10. 10:26
 12/52 anonim ***** válasza:
90%
Az emberek többsége ilyen randikban gondolkodik, mert ők meg akarják ismerni a másikat. Te vagy a kisebbség ilyen téren. Szóval neked kell vhogy jelezni. Társkeresőn írd le 2 sorban, hogy neked ezek a randik nem szimpatikusak, vmi különlegesebbet szeretnél, és írhatsz példát is, ami nem "fizetős", hogy egyértelmű legyen az, hogy nem aranyásó vagy. Személyes ismerkedésnél meg neked kell ezt elmondanod, nem várod, hogy mire hívnak el, aztán amikor megemlítődik a kávé szó, fancsali pofa, és "neeeeem"... hanem igenis akkor neked kell elmondani, hogy te mit szeretnél.
márc. 10. 10:27
 13/52 anonim ***** válasza:
64%
Hát ha ekkora probléma ez,akkor ne neten ismerkedj. Szerintem te nem komoly kapcsolatot keresel csak szórakozni akarsz valakivel.
márc. 10. 10:28
 14/52 A kérdező kommentje:

Mert ugy nézek ki mint akinek ez szórakozás lenne? Nem zsibbasztanám akkor magam ezekkel

Hanem randira hív aztán tiltom is. De nem hanem megeröltetem magam legalább azt megírni jelezni, hogy nekem ez nem fekszik. Volt elég ilyenem már. Nem kérek belőle többet.

12 de ha meg én adok randiötleket akkor valojaban en udvarolok a pasinak. Olyan pasiknak akiknek a randi fogalma az egy több kilometeres séta es eddig terjed az agyuk is. Akkor kapcsolatban mit várhatnék olyanoktol akik mellett még az első randi is az én hátamon van mert ennyi agyuk sincs?

márc. 10. 10:35
 15/52 anonim ***** válasza:
87%
14: de az a gond, hogy az emberek többségének az a normális randi, a beszélgetős. Ha neked nem jó, akkor neked kell jelezni. Ha nem, akkor várhatsz, hogy a sültgalamb a szádba repül...
márc. 10. 10:37
 16/52 A kérdező kommentje:

Ma reggel azzal inditottam a napot hogy lementem a boltba. Mellettem allt egy pasi aztán kiderult zarva de mindjart nyit 20 perc. De erre kijott az elado hogy inkabb menjunk be nyugodtan kiszolgal így is:)

Aztan elore engedett a pasi vasaroltam kávé es indultam haza vissza.

Aztan ő vásárolt utanam jott az uton megittuk a kávénkat a tarsasházunknál ért engem utol amugyis sétálgattam a kávéval es mutatta az üres poharát higy tegyem bele az enyém úgyis a kukához megy(igy nem kellett hazavinnem a poharat kidobni) aztan kerdeztem ő is itt lakik? Mondta hogy mellettem lakik a másikban;) es akart volna még beszélni csak hirtelen nem tudtam mi van, de annyit mkndtam akkor majd lehet összefutunk még:) es elmentem.

Szoval nekem ilyenekhez nem kell egy netes pali hogy "uristen" kávezzak vkivel es hallgassam hogy ő miert keres társat meg mi volt az exével meg mit dolgozik mint ahogy az egész életüket ki szokták önteni.

Mar a szomszédcsávo is érdekesebb lett ezek nelkul amiért olyan közvetlen volt hogy nyújtotta a poharát nagy lazán hogy kidobja az enyémet is tegyem bele. Es közben teljesen idegen. De nem arrol megy a téma hogy te miert keresel tarsat mi a célod terved hanem spontan ami van éppen az életben.

márc. 10. 10:49
 17/52 Noren1989 ***** válasza:
84%

A voltpasis felhívós dolognàl vesztettél el, Mucuka.

*Nem mucuka, trollkérdező.

márc. 10. 10:49
 18/52 anonim ***** válasza:
100%
7: Javasolj olyan randi helyszínt, ahová szívesebben mennél. Nem gáz beszélgetni és megismerni egymást, nem muszáj mindenre bólogatni.
márc. 10. 10:52
 19/52 A kérdező kommentje:

Mit vesztettem el?

Kibirom hogy nem hívok fel barmokat történetesen az exeket. Örültem hogy megszabadultam.

Nem vagyok öngyilkosjelölt(még)hogy én őket felkeressem.

márc. 10. 10:52
 20/52 anonim ***** válasza:
100%
Én egyetértek a kérdezővel, méghozzá úgy, hogy magam szeretem fizetni a fogyasztásomat. Engem nem kell semmire meghívni (TÉNYLEG nem), de hagyjuk már ezt padon üldögélést... Nem vagyok már 13 éves.
márc. 10. 10:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!