Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem akarok kávézós padon ücsörgős fandikat de arra hívnak el?
Túl vagyok már ilyeneken és az a tapasztalatom ha volt is bennem korábban vmi szikra, ilyen randikon az azonnal ki is ég belőlem, nekem ezek teljesen kiábrándítók.(a korábbi baráaimmal nem is kezdődött még igy soha kapcsolatom mivel az életből volt párom nem a netről)
De neten meg ez megy.
A mostani pasiknak már szinte körlevélként megy részemről az hogy bocs én sétálni kávézgatni padokon ücsörögni monológokban beszélgetni biztos hogy nem fogok mégegyszer. De erőlködnek rajta, hogy de ő másik pasi. Lehet valakikkel unalmas volt, de azok más emberek nem ő.
Aham..
Akkorhát milegyen?
De a kérdésben is benne van. En ezt nyiltam vállalom hogy a kávés beszelgetős pados randik a halálom en ezt nem. Erre az a reag hogy de ő nem az akikkel korabban találkoztam. De nekem ez nem embertől függ. Maga a helyzet a rizsázás kiábrándit. Kb évzárós, hallgasd végig az igazgatót feeling. Csak azt várom hogy mikor van már vége. Annyit szoktam csak az ilyen pasikbol 1.randin felmérni hogy kb mit lehetne nekem vele kezdeni. Ki kehet belőle hozni olyat ami belepasszol az eletembe színt hoz e vagy csak lehúzna az életemről is. Ezt en pár kérdéssel felmérem. Meg a vegtelen hosszu monolohjaikbol is lejön a gkndolkodásuk is minden is de még az is hogy még meg is utálom.
Puffogo venasszony meg eddig se voltam soha.
A mai reggeltol kezdve nézve az osszes csetes pasin át keresztul a szomszedsrác eddig a legesélyesebb bármire is. Mikozben csak annyit csinált hogy utánam jött merthát arra lakik ö is és elkérte a poharam hogy kidobja🤣 semmi mást. Nincs napok hetek óta szervezett cset meg tali meg ismerkedjunk. Hanem add a poharad kidobom🤣
De ha en vetek fel ötletet meg én érzem magam a pasinak hogy "kézen fogok vkit" inkább sétáltatnék akkor kutyát ennyi erővel meg mennék vele labdát dobalni meg úszni meg kiképzésekre. Nekem az ilyen nem férfi.
A spontenaitas(vadidegen kidobja a poharam) igen messze felülír nekem mérföldes hosszu cseteléseket is meg agyon szervezett agyonagyalt szervezett padosrandikat is.
A kevesebb néha több. Örök törveny nálam.
Azon problémázol, hogy neked nagyok/mások az igényeid és nem akarsz klasszik padon ülős, kávézós randit. De amiket te felsorolsz, az meg pont olyan, hogy neked igazából mindegy, bárhol bárki jó neked, aki hasonlóképpen bolond mint te. Elég könnyen megy neked az ismerkedés, kérdés mennyire válogatsz és hogy jön ez át a pasiknál. Nálam ez súrol egy kevésbé szimpatikus határt.
Igen volt már hasonló kérdésed, én is emlékszem, akkor valami autókázás bulival összekötve volt benne.
Kicsit felelőtlennek is érezlek, aki beleugrik sokmindenbe, csak mert az “fun”. Nem vagy te hippi?
A válogatásom kiterjed arra pl hogy férfinek látom e a másikat. Azaz ő irányít e. Manipulál e. Hogyan "játszik", aztán arra hogy őmit ad az életemhez és nem arra hogy én mit nyújtok neki a számomra nullaéletébe. Mivel egy pados kávés randi háttere hát nem takar nem mutat be nekem sokat a másikból.
Igazábol akkor szoktam problémázni mikor furdal a lelkiismeret. Mert jelenleg 3 pasi (netről) hivogat már mióta randira, akikkel csetelgetek sokat, online kapcsolattartás van nem is kevés, és tegnap se mentem ma sem csak nemeket szórogatok de azért csak mert képtelen vagyok már több kávézós sétás randira. Mintha meglennének kötözve a kezeim lábaim, nem is csak utálom irrital már az ilyen, de már képességem sincs hozzá. Képtelen vagyok megmozdulni ilyenekre.
Es 3 pasit offolok. És bennem van a mi van ha mégse egy nullahusz pasik csak épp úgy indítanak mintha azok lennének?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!