Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha nem akarok kávézós padon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem akarok kávézós padon ücsörgős fandikat de arra hívnak el?

Figyelt kérdés

Túl vagyok már ilyeneken és az a tapasztalatom ha volt is bennem korábban vmi szikra, ilyen randikon az azonnal ki is ég belőlem, nekem ezek teljesen kiábrándítók.(a korábbi baráaimmal nem is kezdődött még igy soha kapcsolatom mivel az életből volt párom nem a netről)

De neten meg ez megy.

A mostani pasiknak már szinte körlevélként megy részemről az hogy bocs én sétálni kávézgatni padokon ücsörögni monológokban beszélgetni biztos hogy nem fogok mégegyszer. De erőlködnek rajta, hogy de ő másik pasi. Lehet valakikkel unalmas volt, de azok más emberek nem ő.

Aham..

Akkorhát milegyen?

#igazolás #iskola #munkahely #kötelező időpont
márc. 10. 09:35
1 2 3 4 5 6
 41/52 A kérdező kommentje:

De volt észérv, ötleteljek én. Ez sajnos kiesett mert azzal a szememben lecsökkennek egy senkinek.

Akit nekem kell randizni vinni mert különben kávéba kéne fulladnom is ha rajtuk múlna, azok kiesnek nálam abból a fogalomból, hogy férfi.

Nem a nullaról kezdenek találkozásnál nálam hanem a minuszbol hogy fel tudnak e legalább a nullára kapaszkodni.

Azokat a pasikat ahol a nőnek kell észnél lenni tervezni szervezni iranyítani esetleg dominalni ötletelni es a pasit felszedni, eddig én mindig átengedtem más nőknek. Belőlem ez nem jön. A szememben ezek a pasik akik nem képesek semmire, hát nem írok csúnyát, legyenek boldogak tőlem messze.

márc. 10. 11:52
 42/52 anonim ***** válasza:
94%
Elég alacsony nálad a mérce, ha már egy pohárkidobása ekkora dolog nálad. :D
márc. 10. 11:54
 43/52 A kérdező kommentje:

Akkor legyen az. Vannak akiknek elég egy pillanat is ahhoz hogy megfogjon, míg másoknak 2 órás monologos kávés randi se elég az elet nagy dolgairól halálkomoly beszélgetésekkel előtte több hetes hónapos randipedzegetős csettel sem.

Van ez így🤣

márc. 10. 12:02
 44/52 anonim ***** válasza:
88%
Te se foghattál meg senkit hosszútávon, ha állandóan első randikra mész, nem gondolod?
márc. 10. 12:04
 45/52 anonim ***** válasza:
94%

Értjük. Itt csak te vagy helikopter.

Hívd át/menj át hozzájuk, vesztek két üveg bort, és igyekeztek minél kevesebbet beszélgetni.

Ha működött, következő alkalommal elég egy bor is, ha nem, elfelejtitek egymást.

márc. 10. 12:05
 46/52 anonim ***** válasza:
88%

#44 Hogy merészeled felhozni, hogy benne is van hiba te incel?!! 😂😂😂

Ilyenkor ez szokott jönni.

márc. 10. 12:05
 47/52 A kérdező kommentje:

45 az egyik padossal már vetettem inkabb egy üveg bort is. De rá nem hatott semmit. Fejtegette tovabb az élet nagy dolgait ugyanugy komolyan. Valakiken még az ital sem segít semmit.

Amugy az tényleg nem semmi hogy heteket görcsölök a randimeghívásokon, odázom húzom kihátrálok, már a gyk-n is órákat izzadok ezen, erre közben valaki szemelyesen elém áll es nyert. Miközben meg se mozdulok egy randira se. Hát erre belemászik vki a szférámba akkor. Kérdezés szervezés tervezés csetek ismerés nélkul ott van.

márc. 10. 12:14
 48/52 anonim ***** válasza:
Ezek szerint neked sincs ötleted, hogy milyen randin éreznéd jól magad.
márc. 10. 15:43
 49/52 anonim ***** válasza:
84%
Jóisten mentsen meg tőled minden férfit.
márc. 10. 15:43
 50/52 anonim ***** válasza:
68%
A stílusod alapján szerencsések azok, akik kávéra hívnak, ha érted, hogy mondom.
márc. 10. 15:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!