Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha nem akarok kávézós padon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem akarok kávézós padon ücsörgős fandikat de arra hívnak el?

Figyelt kérdés

Túl vagyok már ilyeneken és az a tapasztalatom ha volt is bennem korábban vmi szikra, ilyen randikon az azonnal ki is ég belőlem, nekem ezek teljesen kiábrándítók.(a korábbi baráaimmal nem is kezdődött még igy soha kapcsolatom mivel az életből volt párom nem a netről)

De neten meg ez megy.

A mostani pasiknak már szinte körlevélként megy részemről az hogy bocs én sétálni kávézgatni padokon ücsörögni monológokban beszélgetni biztos hogy nem fogok mégegyszer. De erőlködnek rajta, hogy de ő másik pasi. Lehet valakikkel unalmas volt, de azok más emberek nem ő.

Aham..

Akkorhát milegyen?

#igazolás #iskola #munkahely #kötelező időpont
márc. 10. 09:35
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
55%
20: de a kávézást is említette, na... azért az jobb esetben nem 13 évesek által nyomatott randizási forma.
márc. 10. 10:56
 22/52 A kérdező kommentje:

18 de olyankor ha en hordom a gatyát én érzem magam kellemetlenül! Az engem megint kiabrándit.

Pl volt hogy tökegyedul lementem szabadstrandra odaültem egy sráchoz mert megbántam ahogy odaértem hogy tökegyedul vagyok igy hirtelen inkabb megkérdeztem egy pasit lepakolhatok e mellé lehetek e vele. Na jókat beszelgettunk úszkaltunk (mondjuk nekem innom kellett..), aztán programoztunk a városban elvoltunk. Es mivel en szeretnék táncot tanulni megbeszéltuk ezt is hogy feljárkál hozzám es hajrá.(amugy ezt valahogy minden pasi imádja:) exemmel is igy volt hogy tanulunk valamit!:) nagyon élik ezeket valahogy a pasik hogy akar youtube-ról is de összevergődjunj vmit exemmel.is ejszaka is parkoloban kocsi zene nem lát senki es táncoltunk illetve röhöges lett belole mert en bénázok annyit hogy tisztaégő:) meg korabban en amugyis a jatszotarsaimmal még szinészeti eloadasokat is szerveztem tesommal diszkokban is felléptunk ezek ugy bennem vannak ma is)

Na es a szabadstrandos pasi is mindent nagyon él minenben kompetens partnerem bármiben is.

Ott csúszott el az egész csak, hogy nekem nem az kell hogy en irányitok pasikat..szabadstrand után parszor még beszéltem ugyan telon vele de azt vártam na ő mit fog nekem nyújtani es nem én mit neki. Aztán ő semmit..csak várta várta hogy majd en felszedem őt.

márc. 10. 10:59
 23/52 A kérdező kommentje:

A szabadstrandra meg azert mentem csak mert az akkori barátom érdekelt amigyis hogy vajon minem járkál ez egyedül a szabadstrandra. Talán nőzik? Aztán igy lementem vizsgalatot tartani.

Es kb pasizni annyi hogy még szinte meg se érkezek "pasim" már van is.

Nagyban roncsolta a bizalmam ez az egész a barátomban. Hogy a szabadstrandi emberek (sokszor vannak ott nők pasik is egyedul)voltaképp csettintéssel felszedhető "senkik". Es az en barátom odamászkál valahogy.

márc. 10. 11:05
 24/52 anonim ***** válasza:
54%
Ajánlj te programot.
márc. 10. 11:09
 25/52 anonim ***** válasza:
88%

#7 Aztán csodálkozol, hogy mind lyukra futott. Egyből mindent akarsz úgy hogy nem is ismered a másikat.

Neked nem kapcsolat kell, hanem szórakozás.

márc. 10. 11:11
 26/52 A kérdező kommentje:
Errol irtam az előbb. Hogy nem akarom en hordani a gatyát. Mert az nekem olyan mintha en udvarolnék en hordanám a gatyát en bűvölöm el a pasit. Azok nekem nem férfiak akiknek megfogom a kezét es viszem magammal valahova. Mert nem tud semmit csak bólogatni.
márc. 10. 11:12
 27/52 A kérdező kommentje:
25 egyikse futott csak lyukra soha.
márc. 10. 11:13
 28/52 anonim ***** válasza:
74%
26: de nem feltétlenül kell konkrétan megmondanod, hova. Csak annyit, hogy te nem szereted a beszélgetős randit. De ezt kell jelezned, mert te vagy a kisebbség... te vagy azon kevesek egyike, aki nem szeret beszélgetni randin. Az emberek nagy többségének ez a prefrenciája. Aki a kisebbség, annak vagy alkalmazkodni kell, vagy elébe menni a dolgoknak. Ha ez meg így nem megy, lehetsz magadban puffogó vénasszony majd.
márc. 10. 11:16
 29/52 anonim ***** válasza:
92%
#27 Látom nem ismerős a fogalom xd
márc. 10. 11:17
 30/52 anonim ***** válasza:
94%
Egyébként emlékszem rád, írtál már kinkérdést. Leírtál 800 példát, hogy téged hol szedtek fel random pasik. Aztán valahogy mégis mindig szingli vagy. Talán el kellene gondolkozni, hogy mégsem az a jó irány ami te annak hiszel.
márc. 10. 11:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!