Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők, mennyi idő alatt tudtok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, mennyi idő alatt tudtok randipartnert szerezni?

Figyelt kérdés
2024. febr. 26. 19:07
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
100%

"Tény ugyanis, hogy a nők önmagukban azért jutnak szexhez, mert léteznek."

Csakhogy nem akarunk szexhez "jutni" mindeféle szerencsétlentől.

2024. febr. 27. 12:03
 42/55 anonim ***** válasza:
22%

nem csak szerencsétlennel sexelhettek,bárkivel...

az meg hogy azért leszerencsétlenezel valakit mert nemtetszik elmond rólad mindent

2024. febr. 27. 12:05
 43/55 A kérdező kommentje:
42- a nők nem akarnak CSAK szexhez jutni, legalábbis általában véve nem. Ezt kéne megérteni. A társkeresőn nyálukat csorgató férfiak nagy része csakis testi kapcsolatra vágyik. Ezzel egy normális, párkapcsolatra vágyó nő nincs kisegítve. Társat ugyanolyan nehezen találnak, mint a normális férfiak. Nincs itt semmi kiegyenlítetlenség.
2024. febr. 27. 12:12
 44/55 anonim ***** válasza:
43,rengeteg nő csak sexet akar,nem kell ezt letagadni,arról se kell kamuzni hogy a nőknek a komoly kapcsolstot kereső férfiak jönnek be,én azt akarok de lese tojnak a nők
2024. febr. 27. 12:16
 45/55 A kérdező kommentje:
44- nem azért nem tojnak le sem a nők, mert ők csak szexet akarnak, te meg párkapcsolatot, hanem azért, mert nem jössz be nekik.
2024. febr. 27. 12:18
 46/55 anonim ***** válasza:

36

18as vagyok.

"Nem értem, hogyan lehet ezt összeegyeztetni azzal, amit én írtam. Ő azért érezte rosszul magát, mert volt szexuális élménye, csak azok rosszak voltak. Ezt egyeztesd össze azzal, amikor valakinek abszolút nincs szexuális élménye. Én tudom milyen sokáig szűznek lenni. Azt is tudom, milyen a rossz szex. És férfi szemszögből még a rossz szex is jobb, mint a nulla szex."

Így már értem miért nem tudjuk összeegyeztetni. Nekem a "szexuális élmény" (amiben benne is van a névben hogy "élmény") férfiként a jó szexet jelenti nem pedig azt hogy bedugom valahova a farkam. Az utóbbi mondatoddal nem is tudok egyetérteni a rossz szex kapcsán. De ha te máshogy gondolod az a te dolgod, máshogy vagyunk bekötve.

Viszont mivel a nők orgazmusa elég máshogy működik mint a miénk, feltételeztem hogy a legtöbbjük inkább úgy áll a szexhez mint én, és nagyjából a nulla szexet is jobbnak tartja mint hogy valami random csávó aki lexarja hogy neki mi jó belerakja a farkát.

2024. febr. 27. 12:53
 47/55 anonim ***** válasza:

Nem tudjuk, hogy mire értette azt, hogy nem volt jó neki a szex, tehát felesleges egzakt kijelentéseket tenni. Lehet a csávó nem tudott bánni a farkával, hamarabb elment stb. ezernyi oka lehet.

Másrészt férfi szemszögből, - aki nehezebben jut szexhez, - az örül neki, ha csak arra használják.

Ezért mondom, hogy a nők sosem fogják megérteni a férfiak szexuális problémáit. Egy nő nem tudja milyen érzés, hogy senki sem akar vele kefélni. Ismétlem: egy nő nem tudja milyen érzés, hogy senki sem akar kefélni vele. A férfit megérteni, na ahhoz empátia kellene, de az sokszor nincs.

[A nőket sokszor empatikusnak mutatják be, de ez tévedés. A nő sz esetek többségében nem empatikus, hanem érzelmes/érzékeny, vagyis nem feltétlenül érzi át mások érzéseit]

"AKkor holnap randi nálam, ellenkezés nincs."

Vagyis te sem értetted meg, amit mondani akartam. Okés.

"Az utóbbi mondatoddal nem is tudok egyetérteni a rossz szex kapcsán"

Majd ha kb. 5-6 évig abszolút nem találsz szexuális partnert, akkor megtanulod értékelni a rossz szexet is. :P

Segítő példa: Van, aki utálja a spenótot, de aki már 1 hétig nem evett, az feltehetően elfogyasztja azt is. A rossz kaja is jobb, mint a semmilyen kaja.

"Viszont mivel a nők orgazmusa elég máshogy működik mint a miénk..."

Ez az egyetlen a férfi-nő különbségek közül, amit elismernek, az összes többit tagadják. Ennek feltehetően a feminizmus az oka. Pedig John Gray már 1992-ben rámutatott arra, hogy a két nem annyira különbözik egymástól, mintha 2 másik bolygóról jött volna. Egyik könyvének a címe: "A ​férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról jöttek". Nem kell a könyv részleteivel egyetérteni, de ha csak a címet megérti valaki, már okosabb lesz, mint a hétköznapi ember.

2024. febr. 27. 13:54
 48/55 anonim ***** válasza:
47es én beszéltem a csajjal le is írtam hogy mire/mikre mondta azt hogy nem volt jó a szex bxzdmeg. Legalább olvasd már el normális mielőtt elkezdesz esszet írni.
2024. febr. 27. 14:27
 49/55 anonim ***** válasza:

47es a rossz szex az mivel ad többet neked mint a semmilyen szex én ezt nem értem? Ezt úgy kérdezem hogy volt hogy pl évig nem voltam senkivel én sem.

A rossz szex nálam az hogy a csaj nem vonzódik hozzád, nem kíván téged, nem teszi bele magát, unalmas az egész. Ha te se kívánod őt és nem teszik, akkor te se működsz jól és az egész egy tök elbaxott dolog. Okés el tudsz sülni, de ha kivered akkor is el tudsz, ez lenne a nagy extra ami megmenti a mentális egészséged? Mi az az extra amit kapsz?

Ha pl mondjuk neked jó a tested (és tegyük fel más kiemelkedő tulajdonságod nincsen) és beindítja a lanyt, tetszik neki, akkor még ha csak a tested miatt is "használ" vagy használjátok egymást az már legalább részben egy jó szex meg van benne valami abból a szikrából, erről már el tudom fogadni hogy ez jobb mint a semmilyen szex.

De az hogy nincs semmi és dorzsolitek egymást mint két fadarab és ezt magyarazod hogy ha "éhes vagy megeszed a spenótot", ez szerinted ostoba faxság.

De mondom a te véleményed, jogod van hozzá, ízlésről nem is illik vitatkozni.

2024. febr. 27. 14:36
 50/55 anonim ***** válasza:

Hajnalban kb 5p

Emberi időben nagyjából 3p

2024. febr. 27. 22:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!