Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők, mennyi idő alatt tudtok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, mennyi idő alatt tudtok randipartnert szerezni?

Figyelt kérdés
2024. febr. 26. 19:07
1 2 3 4 5 6
 11/55 A kérdező kommentje:
9-es kit kell sajnálni ebben a sztoriban?
2024. febr. 26. 19:30
 12/55 anonim ***** válasza:
70%

Én is dugtam csúnyácska nővel (itt ismerkedtem meg vele), én voltam zsinórban a 7. szexuális partnere.

ez nem függ össze azzal hogy a nőknek érzelmek kellenek,ha egy férfi 10 évig nem kap nőt,nyilván kivan éhezve,ugyanez lenne egy nőnél is,csak ő nem kerül ilyen helyzetbe...

2024. febr. 26. 19:31
 13/55 anonim ***** válasza:
37%

"sorban szedik fel a csajokat."

Tévedés. A férfiak 90%-a egy csajt sem tud felszedni. Erre éppen elég bizonyíték az, amikor látunk egy csinos lányt magányosan ülni egy buszmegállóban, vagy a Plázábany de senki sem megy oda hozzá. Miért? Mert félnek a visszautasítástól. :D

Az esetek 90%-ában nem a férfi szedi fel a nőt, hanem a nő választja ki a férfit. A férfinak nincs beleszólása ebbe a folyamatba, tehát vagy szerencséje van, vagy nem. :D

És igen, én abba a maradék 10%-ba tartozom, aki fel tud szedni nőket. Nehéz volt, de megtanultam. De ettől függetlenül nem feledem el a sikertelen időszakomat.

2024. febr. 26. 19:32
 14/55 anonim ***** válasza:
20%

Senkit. Kit kellene sajnálni?

Kielégített szexuálisan szóval nem jártam rosszul.

Csak tény, hogy nem volt egy szépség, ráadásul emberileg sem volt éppen korrekt.

2024. febr. 26. 19:34
 15/55 anonim ***** válasza:
87%
13.nebeszélj már hülyeségeket,rengeteg átlagos srácnak,férfinak van nője,sőt láttam már túlsúlyos,drogos,alacsony,csóró krapekot is nővel
2024. febr. 26. 19:34
 16/55 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudok.

Utoljára 12 éve voltam szerelmes valakibe, aki viszont is szeretett és akart velem randizni.

2024. febr. 26. 19:37
 17/55 anonim ***** válasza:
21%

Nem vitatom, amit mondasz. Nem azt mondom, hogy átlagos, csúnya, kövér stb... pasinak ne lenne nője. Lehet.

Csak ezekben az esetekben a csaj választotta ki a pasit. Nem a pasik hódítottak, mert ahhoz nem értenek.

2024. febr. 26. 19:38
 18/55 anonim ***** válasza:
83%

"Egy nő tehát nem érzi át egy férfi nehézségeit. Nem tudja, hogy milyen az, amikor hónapokig/évekig nincs szex."

Ez a része amúgy önmagában nem igaz. Nekem is volt olyan hogy egy elég jó osszebujas után egymás mellett fekve mondta a lány hogy hónapok óta nem szexelt mert annyira rosszak voltak a legutóbbiak. És itt nem arról van szó hogy rossz adottságok (én se vagyok extra képességű vagy bármi) hanem szimplán nem figyeltek rá oda. Nem arra panaszkodott hogy kicsi volt a faxuk meg ilyenek hanem hogy nem figyeltek rá, nem volt rendes előjáték, nem játszottak azzal hogy melyik erogén zónái a legérzékenyebbek, nem érdekelte őket hogy melyik pozokban tud könnyebben elmenni stb.

Szóval azért az alapján amit eddig lányoktól hallottam, az valószínű hogy könnyebben találnak partnert de hogy jó lesz-e az már sokkal inkább lutri. És itt nem arról van szó hogy "Chad"-e a partner vagy valami nerd csávó. Ha nem figyelsz oda a lányra és kb azt se veszed figyelembe hogy az ő orgazmusa full mashogy epul fel akkor a hajadra kenheted azt is hogy mekkora "Chad" vagy.

2024. febr. 26. 19:39
 19/55 anonim ***** válasza:
0%
de ,értenek,csak van eszük....nyilván egy 150 cm es csúnya srác ezt úgy oldotta meg hogy járkált az intézet elé szédíteni a lelkisérült lányokat
2024. febr. 26. 19:40
 20/55 anonim ***** válasza:
73%
Válogatósként inkàbb várok akár éveket is. N
2024. febr. 26. 19:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!