Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mennyi idő alatt tudtok randipartnert szerezni?
Én is dugtam csúnyácska nővel (itt ismerkedtem meg vele), én voltam zsinórban a 7. szexuális partnere.
ez nem függ össze azzal hogy a nőknek érzelmek kellenek,ha egy férfi 10 évig nem kap nőt,nyilván kivan éhezve,ugyanez lenne egy nőnél is,csak ő nem kerül ilyen helyzetbe...
"sorban szedik fel a csajokat."
Tévedés. A férfiak 90%-a egy csajt sem tud felszedni. Erre éppen elég bizonyíték az, amikor látunk egy csinos lányt magányosan ülni egy buszmegállóban, vagy a Plázábany de senki sem megy oda hozzá. Miért? Mert félnek a visszautasítástól. :D
Az esetek 90%-ában nem a férfi szedi fel a nőt, hanem a nő választja ki a férfit. A férfinak nincs beleszólása ebbe a folyamatba, tehát vagy szerencséje van, vagy nem. :D
És igen, én abba a maradék 10%-ba tartozom, aki fel tud szedni nőket. Nehéz volt, de megtanultam. De ettől függetlenül nem feledem el a sikertelen időszakomat.
Senkit. Kit kellene sajnálni?
Kielégített szexuálisan szóval nem jártam rosszul.
Csak tény, hogy nem volt egy szépség, ráadásul emberileg sem volt éppen korrekt.
Nem tudok.
Utoljára 12 éve voltam szerelmes valakibe, aki viszont is szeretett és akart velem randizni.
Nem vitatom, amit mondasz. Nem azt mondom, hogy átlagos, csúnya, kövér stb... pasinak ne lenne nője. Lehet.
Csak ezekben az esetekben a csaj választotta ki a pasit. Nem a pasik hódítottak, mert ahhoz nem értenek.
"Egy nő tehát nem érzi át egy férfi nehézségeit. Nem tudja, hogy milyen az, amikor hónapokig/évekig nincs szex."
Ez a része amúgy önmagában nem igaz. Nekem is volt olyan hogy egy elég jó osszebujas után egymás mellett fekve mondta a lány hogy hónapok óta nem szexelt mert annyira rosszak voltak a legutóbbiak. És itt nem arról van szó hogy rossz adottságok (én se vagyok extra képességű vagy bármi) hanem szimplán nem figyeltek rá oda. Nem arra panaszkodott hogy kicsi volt a faxuk meg ilyenek hanem hogy nem figyeltek rá, nem volt rendes előjáték, nem játszottak azzal hogy melyik erogén zónái a legérzékenyebbek, nem érdekelte őket hogy melyik pozokban tud könnyebben elmenni stb.
Szóval azért az alapján amit eddig lányoktól hallottam, az valószínű hogy könnyebben találnak partnert de hogy jó lesz-e az már sokkal inkább lutri. És itt nem arról van szó hogy "Chad"-e a partner vagy valami nerd csávó. Ha nem figyelsz oda a lányra és kb azt se veszed figyelembe hogy az ő orgazmusa full mashogy epul fel akkor a hajadra kenheted azt is hogy mekkora "Chad" vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!