Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedéskor fontos, hogy a randipartneretek mivel foglalkozik?
Ezek nem így vannak az életben, nem egy film.
Nekem a lényeg az, hogy ne olyan legyen, aki elmegy hetekre vagy tök más beosztásban vagyunk.
Naná, mert a melód alapján mérik fel, hogy mennyit keresel, másképp nem kérdeznének rá az első randi, első 5 percében.
Férfiként nekem csak annyira, hogy ne legyen: rendőr, ügyvéd, orvos, ápolónő.
7.-re, 5. vagyok.
Ügyvéd: Nem tudnék olyannal lenni, aki bűnözőket véd.
Rendőr: Hazug rohadék mind.
Orvos és ápolónő: Volt mind a 2. Soha többé!!! Állandó ügyelet, fertőzésveszély, fáradtság,...
7
Én csak tippelek, de szerintem azért, mert a rendőröket egyrészt senki nem szreti, max a rendőrök meg a családjuk, és a beosztásuk is olyan, hogy ha menni kell, akkor menni kell, ünnepekkor is.
Az ügyvéd is ilyen, ergo nagyon sokat dolgoznak, és mivel jogászok, ezért nagyon maximalisták is lehetnek.
Orvos szintén, sokat dolgoznak, ünnepekkor is.
Ápolónő dettó.
Egyértelműen látszik, hogy azokat a szakmákat írta, amikben nagyon sokat dolgoznak az emberek, és nemigen van idő a másik emberre.
Ráadásul ebből a négyből 2, a rendőr és az ápolónő nem elég, hogy sokat dolgoznak, de keveset is keresnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!