Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez azt jelenti fontos vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez azt jelenti fontos vagyok neki?

Figyelt kérdés

Röviden:

Ismerek egy lányt lassan 1 éve, elmentünk én, és ő + barátnői bulizni.

Amikor megérkeztek akkor már volt bennük, de még ittak és a lány akit ismerek, az átkarolt, mondogatta milyen durva már “mióta” ismerjük egymást, és részegen magátol tudta pontosan a születésnapom.. hozzá tenném az elmúlt egy évben nem beszélgettem vele ilyen jót, mint most mikor részeg volt .. :(

Szerintetek kedvel vagy csak az alkohol miatt volt ennyire jó az egész?

2023. okt. 14. 23:49
 1/8 anonim ***** válasza:
76%
Alkohol.
2023. okt. 14. 23:51
 2/8 A kérdező kommentje:
haza is kisértem a lányt aznap este mert annyira ki volt már, és miután haza értem írtam neki hogy pihend ki magad ❤️ és másnap jött az üzenet hogy nagyon köszöni haza kisértem, és hogy segítettem neki ( már menni alig tudott..) és mondta szégyenli is hogy így láttam, és reméli nem változik meg a nézőpontom róla
2023. okt. 14. 23:52
 3/8 anonim ***** válasza:
72%
Tiniként még belefér, huszonévesként ez már friendzone
2023. okt. 15. 00:09
 4/8 A kérdező kommentje:
tini
2023. okt. 15. 00:10
 5/8 anonim ***** válasza:
35%
Ne légy már balfasz. Kérj tőle randit, menj fel hozzá és dugd meg becsületesen, keményen ahogy igazi férfihoz illik.
2023. okt. 15. 00:42
 6/8 anonim ***** válasza:
71%
Pia.
2023. okt. 15. 09:52
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
#2 vidd tovább innen, hogy nagyon jól érezted vele magad aznap és hogy mi lenne ha talákoznátok
2023. okt. 15. 12:45
 8/8 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem kedvel. Itt a lényeg:

"és mondta szégyenli is hogy így láttam, és reméli nem változik meg a nézőpontom róla"

Fontos neki, hogy mit gondolsz róla, nem akar "olyan" lánynak tűnni. Ha csak friendzone lenne, akkor nem tartana attól, hogy a piás haver szerepbe kerül, meg hogy emiatt nem találod vonzónak. De itt pont azt írja, hogy fél, hogy rosszat gondolsz róla, hogy elveszítette a vonzalmadat azzal, hogy láttad ilyen állapotban.

Szóval oszlasd el a félelmét és hívd el randizni. Sok sikert!

2023. okt. 15. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!