Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez azt jelenti fontos vagyok neki?
Röviden:
Ismerek egy lányt lassan 1 éve, elmentünk én, és ő + barátnői bulizni.
Amikor megérkeztek akkor már volt bennük, de még ittak és a lány akit ismerek, az átkarolt, mondogatta milyen durva már “mióta” ismerjük egymást, és részegen magátol tudta pontosan a születésnapom.. hozzá tenném az elmúlt egy évben nem beszélgettem vele ilyen jót, mint most mikor részeg volt .. :(
Szerintetek kedvel vagy csak az alkohol miatt volt ennyire jó az egész?
Szerintem kedvel. Itt a lényeg:
"és mondta szégyenli is hogy így láttam, és reméli nem változik meg a nézőpontom róla"
Fontos neki, hogy mit gondolsz róla, nem akar "olyan" lánynak tűnni. Ha csak friendzone lenne, akkor nem tartana attól, hogy a piás haver szerepbe kerül, meg hogy emiatt nem találod vonzónak. De itt pont azt írja, hogy fél, hogy rosszat gondolsz róla, hogy elveszítette a vonzalmadat azzal, hogy láttad ilyen állapotban.
Szóval oszlasd el a félelmét és hívd el randizni. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!