Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők, mennyi idő alatt tudtok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, mennyi idő alatt tudtok randipartnert szerezni?

Figyelt kérdés
2024. febr. 26. 19:07
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
83%

Huh hat én lehet nem szexelek hónapokig vagy évig stb., de az nekem nem adja hogy szexelek egy lánnyal és akkor utána mesélem hogy milyen csunyacska, ez gxcifura.

Nyilvan aki neked szép ő lehet másban semmit se mozdít, de én mindegyik lányt akivel lefeküdtem eddig szépnek tartottam és egyébként mindegyikük jófej is volt. Azért az nem mindegy hogy másnap reggel nem okoz gondot ottmaradni kicsit bújni, beszélgetni, reggelit csinálni stb.

2024. febr. 26. 19:49
 22/55 anonim ***** válasza:
20%
Dik
2024. febr. 26. 20:22
 23/55 anonim ***** válasza:
72%

"Egy nő tehát nem érzi át egy férfi nehézségeit. Nem tudja, hogy milyen az, amikor hónapokig/évekig nincs szex."

Ez így van érezzük át mert mi nem sírunk meg sajnáltatjuk magunkat hanem magunkba nézünk tükör elé állunk és változtatunk.

Vagy úgy döntünk nekünk ez így jó és veszünk egy vibrátort ami 1000szer hatékonyabb mint egy pasi. De ebben az esetben se sírunk és másokat hibáztatunk.

2024. febr. 26. 20:29
 24/55 anonim ***** válasza:
81%

"A férfiak 90%-a egy csajt sem tud felszedni"

Szóval a nőknek nincs párjuk? Vagy mégis kikkel vannak?

Mi az, hogy nincs beleszólásuk? Közös döntés. Mindkét fél mondhat nemet.

Elképesztő ostobák vagytok.

2024. febr. 26. 20:29
 25/55 anonim ***** válasza:
100%
10, valóban, de attól még nem biztos, hogy osszeillenek, nem biztos, hogy a pasi egyáltalán akar ismerkedni, és nem biztos, hogy neki is bejön a csaj.
2024. febr. 26. 20:33
 26/55 anonim ***** válasza:
87%
Kettő percbe telne találnom itt egy debilt. Más kérdés, hogy nem akarok. Mindig a hülyék írnak.
2024. febr. 26. 20:37
 27/55 anonim ***** válasza:
Heti 1-2 jelentkező mindig akad, pedig látják hogy van párom.
2024. febr. 26. 21:19
 28/55 anonim ***** válasza:
8%
Az a baj, hogy az ország szegényedik elfele, szóval a csajoknak is egyre nehezebb lesz a megfelelő (pénztárcájú) partnert megtalálni.
2024. febr. 26. 21:22
 29/55 anonim ***** válasza:
71%
Csak a luzerek szegenyednek. Ma mar szakmunkas paradicsom van, a lidl es a bkv is halomra keresi az embereket nem kis berert. Ha a piaci kovetelemnyeknek megfeleloen kepezted magad, akkor nincs okod a sirasra.
2024. febr. 26. 21:34
 30/55 anonim ***** válasza:
29: "gyere bébi, jössz villamosozni" :DDDDDDDDDD
2024. febr. 26. 21:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!