Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz randipartnerrel kezdtem ha úgy érzem meg kell felelenem családjának?
Azért kérdezem, mert a férfiak is azután akarnak csajozni, hogy van autó, lakás, stabil jövedelem. Magyarán természetes ez a megfelelési kényszer, nem?
Barátok társaságában egyszer sem érdekelt mit csinálok, ha alja munka is volt. De ebben az esetben cikinek érezném.
Ha motivál és doppingol a párod arra, hogy válts, az jó.
Ha nyomás alatt érzed magad, az nem jó.
Ennek alapján mérlegelj.
Személyes véleményem, hogy az ilyen úrigyerekek családja mérhetetlenül sznob és állandó kapaszkodás lenne a másik fél élete, hogy megfeleljen nekik. A szüleidet, testvéreidet meg pláne lenéznék. Én ebből nem kérnék.
Suba a subához, guba a gubához - én ezt az elvet vallottam mindig a társkeresésről.
Igen.
Azért, mert nincs önbizalmad.
"Udvarol egy srác" - tehát tetszel neki és megfelelsz neki.
Ez a lényeg.
6: Ezzel mondjuk egyáltalán nem értek egyet!😃
Csak tudom, hogy nekem nem adott annyi észt a nagy Úr, mint egy ügyvédnek. Matekból sosem voltam jó, az egyetemet is 5 év alatt végeztem el 3 helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!