Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz előjel, ha a randipartner az első randin arról beszél hogy ki-milyen rossz ember a környezetében?
Első randin azt kezdte el ecsetelni hogy a környezetében ez meg az az ember hogyan viselkedett vele, ezért keményen kiosztotta őket.
Vajon rossz előjel, ha a randipartner az első alkalommal már a negatív dolgokról beszél és hogy miért veszekedett pár emberrel mostanában?
Szerintem az, nekem vannak hasonló tapasztalataim. Aki sok emberrel, vagy akár az egész világgal haragban áll, az biztos, hogy le akar majd téged is húzni a saját szintjére. Én kiszagolom a keserű embereket, kerülöm is őket, amennyire lehet.
Az is lehetséges, hogy fel akar vágni azzal, hogy ő mennyire tökös/férfi..De ez sem jelent túl jót.
Igen, rossz jel, mert a negatív dolgokra összpontosít.
Akár személyiségzavar jegyeire is utalhat, pl. nárcisztikusok előszeretettel beszélnek ilyen módon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!