Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor randiztok akkor inkább a randipartner jó tulajdonságaira koncentráltok vagy a rosszakra? Magyarán inkább elfogadóak vagytok vagy elutasítóak a másikkal?
Figyelt kérdés
2023. nov. 29. 09:31
A kérdező szavazást indított:
Jó tulajdonságaira koncentrálok
Rossz tulajdonságaira koncentrálok
17 szavazat
1/18 anonim válasza:
Inkább a rosszakra, mert azok később jobban fognak zavarni. Eleinte könnyű azt gondolni, hogy ez meg az nem is akkora baj, de ebből könnyen kiábrándulás lesz később. Úgyhogy olyan dolgokkal nem vagyok elfogadó, amikről tudom, hogy már egy együtt élős, komoly kapcsolatban zavarnának.
2/18 A kérdező kommentje:
Ha a rosszra koncentráltok inkább akkor nem érzitek azt, hogy inkább az érdek vezérel benneteket, mint a szerelem? Szokták mondani, hogy a szerelem vak és ez a természetes folyamat. Ha vannak rossz tulajdonságai ki lehet azokat javítani, ha ő is fogékony rá. Előbb utóbb úgyis adaptálódni fognak és nem hiába mondják azt, hogy a te és énből mi leszünk. Kapcsolatok elején rengeteg probléma van, de szerintem megéri bevállalni azonat, mert később úgyis jobb lesz minden. Barátaim kapcsolata ilyen, kezdetben sokat veszekedtek, volt egy szakítás is most házasok és boldogok gyereket terveznek.
2023. nov. 29. 09:48
3/18 anonim válasza:
Egyik se. Eldöntöm megfelel-e az illető.
4/18 anonim válasza:
Eleget ismerkedtem ahhoz, hogy tudjam, a "red flag"-ek nem hiába vannak, mindig reménykedtem, hogy majd változik, hogy majd jobb lesz, hogy elhagyja azokat a tulajdonságokat amiket ő maga is tudta, hogy rossz. Mégsem tette, hamis ígéretek voltak. De nem csak a "red flag"-ek számítanak. Hanem, hogy miket mond, fontos a sorok között olvasni, ilyen a "egyéjszakás kalandok" az exével ami még mindig tart. Stb... sok tapasztalatom van sajnos és nagyon kevés kapcsoalt ért véget csakis azért mert nem volt érzelem. A legtöbb azért, mert rossz tulajdonságok tönkretették.
5/18 A kérdező kommentje:
De vannak olyan emberek, mint én akik változnának egy kapcsolatban. Nekem sajnos figyelemhiány zavarom van és azt hiszik, hogy direkt nem figyelek rájuk. Viszont évek alatt sokat változtam és tudom van hova fejlődnöm még. Én arról nem tehetek, hogy vannak olyan emberek akik szart se tesznek egy kapcsolatban, önzőek és tojnak a másikra. Ne vegyenek már egy kalap alá velük! Ezért gondolom azt, hogy hiába vannak olyan emberek szerintem megéri a jó tulajdonságait meglátni inkább, én is arra fókuszálok, hogyha megvan az alap vonzalom és szimpátia. Több red flagnek mondott tulajdonságokba futok bele, de úgy vagyok vele, hogy adnék esélyt, mert egy kapcsolat nem tökéletesség, lesz sok probléma, de megéri küzdeni mivel, ha kitartunk egymás mellett és mindketten ugyanúgy energiát az kifizetődő lesz.
2023. nov. 29. 10:05
6/18 anonim válasza:
2# vannak olyan rossz tulajdonságok, amik kapásból kizáró okok, megváltoztathatatlanok és semmilyen jó tulajdonság nem írja felül. Illetve vannak olyan tulajdonságok, amelyek nem feltétlenül rosszak, csak annyira mások, hogy nem létezik kompromisszum, pl az egyik fél családcentrikus, több gyereket szeretne, a másik meg egyáltalán nem akar gyereket. Ha valami számomra elfogadhatatlan, akkor nem egymást keressük, ennyi, mindenki olyan partnert keressen, aki a számára megfelel, ne megváltoztatni próbálja azt, akit/amit nem fogad el.
7/18 A kérdező kommentje:
Ráadásul tök pesszimista dolog inkább a rosszakra koncentrálni. A világot mindig az optimizmus vitte előre és nem a pesszimizmus. Egy kapcsolatot is az optimizmus tud előre vinni.
2023. nov. 29. 10:27
8/18 anonim válasza:
A rosszakat nézem. Mert ha felszáll a rózsaszín köd akkor bizony nagyon idegesítő és kellemetlen tud lenni az, amit még a nagy szerelmi ködben is rossznak ítéltem meg.
Ez a megváltozom, adj egy esèlyt dolog is tapasztalat, hogy nem működik. Mindig instant szívás lett belőle. Csak annyi, hogy 20 évesen mèg naiv kis hülye voltam aki elhitte…
9/18 anonim válasza:
Én az összképre koncentrálok. Nyilván ha vannak olyan személyiségjegyei amikkel előre tudom, hogy nem vagyok hajlandó együtt élni, vagy teljesen eltér a jövőképünk (pl gyereket akar) akkor rövidre zárom, de ha nincs ilyen akkor simán csak folytatom a megismerését, aztán alakul ahogy alakul.. Ehhez idő kell, addig nem stresszelek rajta.
10/18 anonim válasza:
A partnerre kell figyelni, nem a tulajdonságait lesni. A párkeresés nem macska-szépsègverseny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!