Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Amikor randiztok akkor inkább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor randiztok akkor inkább a randipartner jó tulajdonságaira koncentráltok vagy a rosszakra? Magyarán inkább elfogadóak vagytok vagy elutasítóak a másikkal?

Figyelt kérdés
2023. nov. 29. 09:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Tiszta lappal indul. Vagy pozitiv erzest fog kivaltani vagy negativat. Nem vagyok előítéletes sem igy, sem úgy.
2023. nov. 29. 12:34
 12/18 anonim ***** válasza:
24%
Erre nem lehet egyertelmuen igennel vagy nemmel felelni. 30 eves koromra rendelkezem akkor onismerettel, hogy pontosan tudom, hogy mit tudok elfogadni, es mit nem! Vannak bizonyos tulajdonságok, amik nálam instant kuka. Pl csóró, anyjával él, nincs autója, nem figyel ram, nem akar gyereket/házassagot, nem szeret utazni. Hiába kedves, vagy normális, ha ezek nem egyeznek, nem lenne hosszu a kapcsolat
2023. nov. 29. 12:36
 13/18 A kérdező kommentje:
#12 csóró, nincs autója ezt hívják számító viselkedésnek. Ha ilyen férfibe szeretsz bele akkor elhajítod csak mert nincs valami sok pénze és nincs autója? Akik azt írják, hogy én már elmúltam x éves ezért tudom mit akarok, hát nagyon nem tudják, hogy mit akarnak és éretlenek. Aki nem hisz a szerelemben, jó dolgokban, csodákban annak nem való kapcsolat és gyerek sem, mert a sok szart átadja neki.
2023. nov. 29. 15:42
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Incike, már megint agresszív vagy a válaszolókkal.

Ne kérdezz, ha nem tudod megemészteni a választ.

2023. nov. 29. 17:19
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

13

Szerintem pont te vagy az, akinek nem való kapcsolat, csakmert ilyen szirupos baromságokat írkálsz! És igen, azzal eleve nem ismerkedek, mert képtelen lennék rá ferfiként nézni, ha kevesebbet keres. (Egyebkent csak azt várom el, akit én is nyujtani tudok)

Amugy.meg akkor, gyere össze egy 130 kg os nővel, aztán nézd a pozitiv tulajdonsagait.

2023. nov. 29. 18:54
 16/18 anonim ***** válasza:
20%

Divatos lett manapság azt nézni mi választ el, nem pedig azt keresni, mi köt minket össze. Mindenki eldobhatóvá vált manapság, ezt maguk a nők tudják a legjobban. Akik sokszor abban a pillanatban kukáznak embereket, vagy mennek félre, amint a legapróbb probléma megjelenik, ami az ő kis tökéletes világképükkel nem fér épp össze, vagy olyan dolog ahol közösen kellene a megoldáson dolgozni. Az hogy a másik fél mennyi munkát tett bele hogy őket tolerálja és elfogadja, jól kezelje, az mind semmi, az is megy a kukába.

A másik meg ebben a nagy redflag keresésben, hogy végül kikötnek valami hígf*s kapcsolatban ahol a csodált és ajnározott partner valódi előnye hogy megbízható és rendes. És ezzel magukat is addig kábítják erőből, amíg a végén el nem hiszik. Tehát hogy rommá manipulálhatják, csinálhatnak bármit, és ő tűrni fogja. Aztán ugyanezek a nők fogják a falat kaparni később hogy hová lett a vágy, ami lehet már a kezdetekkor se volt, csak ők akarták ennyire belelátni, mert most már össze kell jönni egy rendes pasival, családot alapítani. Meg mennek félre mindenféle kalandokra mellette, hiszen végig azt nézték mi az ami rossz tulajdonság és el kell kerülni, de emelett a vágykeltő dolgok is hiányoznak a partnerükből, hiszen azt a nagy red flag kutakodás közben ugyanúgy kidobták a szemétbe. Ide vezetnek ezek az okos trendek.

2023. nov. 29. 21:23
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

16

Ugyanezt leírhatnám férfiakkal is... A legkisebb szepséghiba, tulsúly, instant kuka. R*banc a csaj? Kattos? Nem baj, szép, az a fontos...

2023. nov. 29. 22:37
 18/18 anonim ***** válasza:
26%

17-es, ezt olyan jó hallani. Én értelemszerűen csak az érme másik oldalát ismerhetem. Ha ez valóban így van a másik oldalról is, akkor gyönyörű egy történetté érett ez a drága jó jelenkor :D

Érdekek, felszínesség, megfelelési kényszer mindenki másnak mutatva kifelé, facebook és insta csodaélet álcák, meg a saját önző vágyaink, csupán azon az áron hogy akikhez valóban vonzódunk, azoktól maradjunk távol, hiszen ők toxikusak, és velük úgyse lehetne jó semmi.

Aztán a félrejárásra mindig lesz magyarázat. Vagy a szexhiányra. De legfőképpen arra, hogy miért is nem az adott egyén a felelős a saját aktuális boldogtalanságáért, és a megideologizálás hogy miért tehet meg ő bárkivel bármit a saját boldogságát hajszolva. Imádom ezt a szép és jó jelenkort, csupa öröm és boldogság, tele a rengeteg gyönyörű, boldog, és legfőképpen őszinte emberrel és kicsit sem érdekkapcsolattal :D

2023. nov. 29. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!