Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők, mennyi idő alatt tudtok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, mennyi idő alatt tudtok randipartnert szerezni?

Figyelt kérdés
2024. febr. 26. 19:07
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
29: egyébként kihívás: menjél el a lidl-be vagy bkv-ba dolgozni és vegyél fel rá egy svájci frank, de akár forinthitelt is egy lakásra. Meg mernéd csinálni? :DDDDDDDDDD
2024. febr. 26. 21:42
 32/55 anonim ***** válasza:
89%
#31 Én vettem rá fel lakáshitelt. Most fog lejárni 4 hónap múlva.
2024. febr. 26. 21:53
 33/55 anonim ***** válasza:
85%

Azért kedvez (igazából nem), mert IGÉNYTELENEK a férfiak. Bármilyen lyukra rátrepülnek, bármilyen lyukat megdugnának. Ezt ti bsztátok el.

Kibszott egyszerű a matek. Ha a nem nyomulna rá minden egyes pasi az összes nőre válogatás nélkül, akkor kevésből lehetne válogatni. És TI írtok. Nem mi, nem az Atya Úristen, nem a manók. Ti írtok, TI miattatok kapnak a nők annyi levélszemetet, Szóval kérdezd meg férfi társaidat, hogy miért olyan ösztönvezérelt igénytelenk, hogy bárkit megdugnának. Utána persze lekoptatják, de egy dugásra megfelel.

Szerintem a nők is hűlűásak lennének, ha nem napi 100 darab körlevél landolna náluk, hanem csak pár, de az normális.

2024. febr. 26. 21:59
 34/55 anonim ***** válasza:
19%
33. Ha nem írna rád az igénytelen állat, már rég kihaltunk volna. LEhet itt játszani a hülyét, de még ma is kb minden nő azt gondolja, hogy a férfi dolga a kezdeményezés. Jó lenne eldönteni, hogy miért utálod a férfiakat, azért mert válogatás nélkül írnak, vagy azért, mert már nem a régiek, és tőled várják, hogy kezdeményezz. First world problems
2024. febr. 27. 01:47
 35/55 anonim ***** válasza:

10

Pedig de!

2024. febr. 27. 06:40
 36/55 anonim ***** válasza:
0%

"Nekem is volt olyan hogy egy elég jó osszebujas után egymás mellett fekve mondta a lány hogy hónapok óta nem szexelt mert annyira rosszak voltak a legutóbbiak."

>Nem értem, hogyan lehet ezt összeegyeztetni azzal, amit én írtam. Ő azért érezte rosszul magát, mert volt szexuális élménye, csak azok rosszak voltak. Ezt egyeztesd össze azzal, amikor valakinek abszolút nincs szexuális élménye. Én tudom milyen sokáig szűznek lenni. Azt is tudom, milyen a rossz szex. És férfi szemszögből még a rossz szex is jobb, mint a nulla szex. Visszatérve a csajra: neki volt választási lehetősége, ezért megengedhette magának, hogy nem él nemi életet. Tudod olyan ez, mint akinek tele van átlagos kajával a hűtője, az megengedheti, hogy nem eszik, amíg nem vesz jobb kaját. Szemben azokkal, akik az éhségövezetben élnek, akik 1 kg kenyérnek is örülnének.

"Ez így van érezzük át mert mi nem sírunk meg sajnáltatjuk magunkat hanem magunkba nézünk tükör elé állunk és változtatunk."

Hihetetlen, hogy te ezt komolyan is gondolod.

Tény ugyanis, hogy a nők önmagukban azért jutnak szexhez, mert léteznek. Másként fogalmazva: ha egy nő csinosan felöltözik, és lemegy egy szórakozóhelyre, csak azért, mert ott van, már kiszemelt lesz a pasik számára. Ki sem kell nyitni a száját. Elég, hogy jól néz ki.

A férfit a nő külseje érdekli, nem az iskolai végzettsége, meg a jelleme (Ha jól emlékszem, ezt még a Google volt adattudósa, Seth Stephens-Davidowitz is leírja a "Mindenki hazudik" című könyvében). Ha egy nő buta, de jól néz ki, ugyanúgy szexelnek vele. Tehát abszolút nem értem, hogy milyen változtatásról beszélsz. Jellembeli változásra a férfinak van szüksége, mert a nőknél kevésbé számít a külső, náluk inkább az fontos, hogy egy férfi magabiztos, céltudatos, stb. legyen.

"Szóval a nőknek nincs párjuk? Vagy mégis kikkel vannak?"

Sajnos te sem értetted meg azt, amit írtam.

Nem arról van szó, hogy a pasik - és e logikai síkon a nők - 90%-ának nincs párja.

Arról beszéltem, hogy a teljesen hétköznapi pasi abszolút nem ért a csajozáshoz. Vagyis nincs olyan képessége, hogy meghódítson egy nőt. Ellenkezőleg: a nők azok, akik választanak, a pasinak pedig ebbe semmi beleszólása nincs. Vagyis akiknek van csaja, azoknak egyszerűen csak szerencséjük volt, mert véletlenül kiválasztották őket, és ezek arányát én 90%-ra teszem.

A csajozás azonban művészet, és nem arról szól, hogy a nők válogatnak. Hanem arról szól, hogy a férfi hódítja meg a nőt. Ez azonban becslésem szerint csak az esetek kb. 10%-ában valósul meg.

2024. febr. 27. 08:54
 37/55 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem a szexet,de inkább várok 3 évet is, ha nem találok olyan pasit,aki tetszik is meg normális is. Anőknek nem az a legnagyobb gondja veletek ellentétben, hogy nincs szex, hanem az, hogy nem találnak olyan külső és belső szempontjából is elé értékes FÉRFIT, aki családot szeretne alapítani. Nektek a lyuk a fontos, a nőnek meg az érzelmek. Egy nő se kapja meg amit szeretne, mert a részetekről nincsenek érzelmek, nem tudtok é nem is akartok törődni senkivel.
2024. febr. 27. 10:59
 38/55 anonim ***** válasza:

"Ő azért érezte rosszul magát, mert volt szexuális élménye, csak azok rosszak voltak."

Tehát lyuknak használták de még csak le se szarták neki mi jó.

Olyan mintha én szexelnék egy pasival de az el se menne mert mikor én elmegyek leszállok róla hogy hát igen elég volt.

2024. febr. 27. 11:10
 39/55 anonim ***** válasza:

34

Igenis igénytelenség, amikor mindenkire ráírnak egy duás reményében.

És nem, nem utálom a férfiakat, csak a nyűglődő, mindenért másokat okoló inceleket.

Nem vagyok, nem is voltam és soha nem is leszek társkeresőn. Pont ilyen dolgok miatt.

2024. febr. 27. 11:59
 40/55 anonim ***** válasza:
67%

"a nők azok, akik választanak, a pasinak pedig ebbe semmi beleszólása nincs. "

AKkor holnap randi nálam, ellenkezés nincs.

Jolika, 69

2024. febr. 27. 12:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!