Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez ennyire felháborító?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez ennyire felháborító?

Figyelt kérdés

Nem szeretek költeni, útálom ha egy pár forinttal is többet költök valamire. Randiztam már egy pár nővel és elhívtam őket randizni, elmentünk ebédelni vagy vacsorázni és én udvariasan megkérdeztem hogy akkor "felesbe fizetünk e?" Meg persze minden mást is felesbe fizettünk. Ezután egy nő se keresett úgy nagyon a társaságom.

Mikor ezt elmeséltem a haveroknak akkor táltott szájjal mondták hogy a nők azt szeretik ha én állom az első randi költségeit.

Na és itt a sztori hogy elhívtam egy lányt egy randira akit nem néztem anyagiasnak és nem is úgy ismertem meg de a vacsoránk kb 25 ezer forintban jött össze de úgy gondoltam hogy rendben ez belefér. Majd a nőtől megkérdeztem hogy nem e venne nekem hazamenet egy üveg üdítőt meg valami nasit és az autóba várt ezzel eddig nem volt probléma de mivel dohányzom ezért megkértem vegyen nekem egy cigit és nézett rám gúnyos szemekkel. (Gondolom várta volna a pénzt) Aztán azt mondta hogy rosszul van és majd beszélünk. De ennyit nem tehet meg ha már ennyit költöttem rá a vacsoránál? 28/f

2024. febr. 24. 01:14
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Úgy vagyok vele hogy az első randin annyit költsék amennyit bármelyik keregetonek szívesen adok, pl max 2000 Ft. Kv, üdítő béke fér. Aztán ha van minden köztünk akkor jöhet a vacsora, amit én állok.
2024. febr. 24. 07:01
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
És sok pasi csodálkozik, hogy nincs nője 😆
2024. febr. 24. 07:58
 13/28 A kérdező kommentje:
Nem értem miért olyan felháborító mikor sok nő azt várja hogy egyenrangúak legyenek anpasikkal szembe aztán persze ha költeni kell akkor már "nem illik" "gyerekes vagyok" és társai, én sporolós vagyok majdnem 30 ezrembe fájt ez a randi
2024. febr. 24. 08:02
 14/28 A kérdező kommentje:
Másrészt 2000 forint a földhöz vágja mikor én ennyire sokat költöttem ráadásul érte is mentem
2024. febr. 24. 08:04
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
😅😅
2024. febr. 24. 08:33
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

De ha te hívod el neked illik fizetni, nem érted?

Miért fizessek én egy drága étterem kajajaert mert te oda akartál menni és randizni akartál velem?

Ahogy fentebb is írták, nem kell étterembe menni első randin.

Vidd el kavezoba. De ha 2 ezer forint is sok akkor meg sétálni egy parkba, az nem kerül semmibe.

A cigis sztori nem azért felháborító mert egy nőnek sok 2 ezer forint, hanem azért mert azt sugallja hogy neked nehezedre esett őt meghivni. Ami így is volt. Ha valaki mrghiv azt feltetelezem hogy azért mert erdeklem, kedvel és nem sajnal rám ennyit. Ha te ezért viszonzast vársz akkor jogosan merül fel az emberben hogy de akkor mi a feneert hívtál el/meg?!

2024. febr. 24. 08:39
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj csak kérdező! Valamit nem jól csinálsz.

Első randin neked illik fizetni a fogyasztást és mindent, amit te határozol meg.

Célszerű ilyenkor egy kávé, süti, üdítő választani, amit simán be tudsz vállalni.

Nem, nem kell nagyzolni hogy te hova milyen drága éttermekbe jársz.

Nem, nem illik bedobni hogy fizesse ki a felét, még haveri szinten is ez gáz.

Utána bekasszírozni rajta a te költségeidet netto paraztság.

Pláne pattogtatni hogy te nasit kérsz üdítőt meg cigit.

Nálam ez nőként úgy működik hogy második harmadik randin felajánlom hogy meghívom amit vissza szoktak utasítani, ha más nem ebéd után sütizünk amit én állok.

Azt meg soha nem szabad felhánytorgatni hogy te mennyit költöttél rá, mert az a saját döntésed volt. Nem várhatod el, hogy más is annyit költsön rád, mert az meg a másik döntése, nem a tiéd.

2024. febr. 24. 08:48
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

16 vagyok, még annyit hozzátennék hogy az hogy te elhivod a nőt egy drága helyre ami tudod hogy így is úgy is sokba fog neked kerülni a te döntésed. Ha viszont beküldöd a dohanyboltba hogy vegyen neked ezt azt, az nem az ő döntése hanem egy sarokba szorítás.

A barátaidat nem szoktad néha meghívni valamire? Mert én igen és nem várom el hogy cserébe vegyenek nekem cigit.. Visszahív amikor visszahív.

2024. febr. 24. 09:54
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Első randit az fizeti aki meghívja a másikat
2024. febr. 24. 10:00
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Ekkora parasztot te jó ég. Leszámolnám eléd a vacsorám árát (nem a felét a számlának hanem amennyi az enyém belőle) és kiszállnék a kocsibó de nem azért hogy a dohányboltba menjek be egy tahónak üccsiért, nasiért meg cigiért.
2024. febr. 24. 10:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!