Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mélyen felháboritott egy az előbbi kérdések egyike. Mi az hogy egy randin a srácnak kell fizetnie, ha tetszik ha nem?!
Mert rendben van, a pasi fizet, felajánlja, a csaj elfogadja az ok.De hogy igy elmegy a csaj kizabálja a srácot a pénzéből és utánna rá se szarik, az már kicsit sok.Meg hogy igy elvárom hogy fizessen...fizessen a rosszseb az ilyen ribizliknek...
Jogosan vagyok felháborodva?
a minap a musicfmben szövegeltek erről, nincs egységes álláspont. a magam részéről én csak akkor mondanám csajnak, hogy fizesse vmiből a részét, ha már régebben együtt vagyunk, és ő is keres nagyságrendileg annyit mint én.
Ugyanakkor tényleg mindenki máshogy vélekedik erről, szóval legjobb tisztázni előre, hogy ne legyen ilyen kasszánál köcsögösködés
12-es!
Még ha kicsit engedékeny vagyok...ok, felajánlom h fizetek...DE AZ H ELVÀRJA A CSAJ...nagyon pénzéhségre utal...
Valaki Vagyok Én!
Milyen egyenlőségért?
ez helyzetfüggő.
ha egy fiatal kiscsajjal futok össze,akkor gond nélkül meghívom egy fagyira mondjuk.
de pl két hete úgy randiztam egy nővel,hogy addig forgattam az agyát,hogy ő hívott el randizni engem,ami egy közös edzés lett végül,amit naná,hogy ő fizetett nekem örömmel,utána meg ő vett fagyit nekem.
de amúgy fagyinál,vagy egy üdítőnél többet alapból nem költekezek első randikon,ezeket meg akkor is elfogyasztanám,ha mondjuk a munkatársammal iszok egy kv-t.
ha meg a krapek akkora balek,hogy költekezős első randit tervez,mikor még sehol semmi,akkor hajrá lányok,zabáljátok ki a vagyonából az idiótát!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!