Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, előfordult veletek olyan, hogy első randin a srác nagyon nyomult, vagy valami más felháborító dolgot csinált?
Figyelt kérdés
Hogyan reagáltatok erre?2020. jún. 18. 11:29
3/4 anonim válasza:
Igen az exet szidta 2 órán át, több randi nem volt. XD
Egy másik pedig melós festékes lyukas pólóba jött el a randira, vele se volt több xd bár az utóbbi ma már divat
4/4 Sunshinedoll válasza:
Volt olyan, aki első randin a szexről kezdett beszélgetni, gyerekes módon minden témáról a szex jutott eszébe és ilyen "ha tudod mire gondolok" jellegű megjegyzéseket tett. Igen bmeg, tudom, mire gondolsz, én is voltam kanos 16 éves agyi szintjén. Lépjünk már ezen túl. Kiábrándító volt.
Olyan is volt, aki ki akarta velem fizettetni az italát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!