Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, szerintetek jó program...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szerintetek jó program lehet első randira elmenni bowlingozni, vagy biliárdozni, esetleg snookerezni?

Figyelt kérdés

Szoktam néha menni egy jó barátommal. Lehet közben dumálgatni, kínos csend kilőve, meg is lehet hívni a lányt enni-inni közben, és mozgunk is.

Nincs a láthatáron senki, de elgondolkodtam ezen. 30f

2020. jún. 17. 19:11
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
43%

Én az első randira sose olyan helyre megyek, ahol pénz kell költeni. Szerintem egy randi nem arról szól, hogy játszunk, a randi arról szól, hogy 2 ember ismerkedjen össze és más tényező ne vigye el a figyelmet, mint pl. evés-ivás vagy biliárd.

Szóval egy közös séta egy nyitott parkban, vagy egy folyó mellet az több mint elég.

Pesten egy "Orczy Liget" több mint elég. Sétálunk egyet, leülünk egy padra. Pont. Max érdeklődök, hogy mit szeret. Szereti e a teákat vagy a biliárdot. Majd a második randit, meg úgy tervezem. Így nem lesz meglepetés, hogy "Hát én nem tudok biliárdozni..." Erőltetni meg felesleges.

2020. jún. 17. 19:19
 2/18 A kérdező kommentje:
Szerintem tevékenység közepette tök jól lehet ismerkedni. Az tök snassz, hogy ülök egy padon és nézek...
2020. jún. 17. 19:21
 3/18 A kérdező kommentje:
Egyébként ilyen helyeken szintén lehet ücsörögni ha ahhoz van indíttatás
2020. jún. 17. 19:22
 4/18 anonim ***** válasza:
89%
Nekem tetszene.
2020. jún. 17. 19:23
 5/18 anonim ***** válasza:
80%

"Az tök snassz, hogy ülök egy padon és nézek..."

Nem csak nézel. A nőre figyelsz. Figyelmet kap, figyelsz rá.

Ha csak nézel a nagy világban, akkor minek randizol vele?????

2020. jún. 17. 19:23
 6/18 Sunshinedoll ***** válasza:
84%
Nekem szimpatikus ötlet. Nekem ez jobban bejönne, mint egy séta a parkban. Nem vagyunk egyformák.
2020. jún. 17. 19:26
 7/18 anonim ***** válasza:
87%
Nekem tetszene.
2020. jún. 17. 19:27
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszene. Sokkal jobban mint a parkban séta meg padon ülés és szárazon beszélgetni egymásról, magunkról.
2020. jún. 17. 19:28
 9/18 anonim ***** válasza:
81%
Olyan lányt keress, akinek ez bejön. Én vagyok olyan érdekes, beszédes, hogy nem csak ülnél és néznél. Jobban tetszene a kettesben randi, mint tömegben. Meg ha nem kéne cipőt cserélni. :D
2020. jún. 17. 19:29
 10/18 anonim ***** válasza:
80%

Mi az első randinkon bowlingozni voltunk és tökéletes választás volt pont azért, amiért írod.

23/L

2020. jún. 17. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!