Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek jó program lehet első randira elmenni bowlingozni, vagy biliárdozni, esetleg snookerezni?
Szoktam néha menni egy jó barátommal. Lehet közben dumálgatni, kínos csend kilőve, meg is lehet hívni a lányt enni-inni közben, és mozgunk is.
Nincs a láthatáron senki, de elgondolkodtam ezen. 30f
Én az első randira sose olyan helyre megyek, ahol pénz kell költeni. Szerintem egy randi nem arról szól, hogy játszunk, a randi arról szól, hogy 2 ember ismerkedjen össze és más tényező ne vigye el a figyelmet, mint pl. evés-ivás vagy biliárd.
Szóval egy közös séta egy nyitott parkban, vagy egy folyó mellet az több mint elég.
Pesten egy "Orczy Liget" több mint elég. Sétálunk egyet, leülünk egy padra. Pont. Max érdeklődök, hogy mit szeret. Szereti e a teákat vagy a biliárdot. Majd a második randit, meg úgy tervezem. Így nem lesz meglepetés, hogy "Hát én nem tudok biliárdozni..." Erőltetni meg felesleges.
"Az tök snassz, hogy ülök egy padon és nézek..."
Nem csak nézel. A nőre figyelsz. Figyelmet kap, figyelsz rá.
Ha csak nézel a nagy világban, akkor minek randizol vele?????
Mi az első randinkon bowlingozni voltunk és tökéletes választás volt pont azért, amiért írod.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!