Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van olyan ismerkedős program...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan ismerkedős program (interneten) ami tényleg jó?

Figyelt kérdés
Létezik olyan társkereső program (app, progi, weboldal, bármi...) ami tényleg bevált, esetleg nem olyan drága, és sokak szerint tényleg a legjobb, és legbeváltabb az interneten?

#ismerkedés #társkereső #ismerkedős program
2020. jan. 26. 16:18
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha százalékos garanciát akarsz arra, hogy el fogsz kelni, kérdező, akkor jobb, ha elfelejted, ilyen szolgáltatás nincs.
2020. jan. 26. 16:22
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Úgy bírom ezt a haritast... Ha valaki nem kel el, akkor az oldal a szar. Eszébe sem jut az illetőnek hogy ő a szar.

Érdekes én mindenhol találok partnert akivel randizhatok, illetve az összes párkapcsolatom online volt.. Azt persze nem mondom hogy nem ér frusztráció közben. De én pont emiatt hagytam abba az összes online ismerkedést, sztem csakis eloben a legjobb. De ahhoz is rengeteg onfejlesztés kell.

2020. jan. 26. 16:31
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

*online felületről

*ért

2020. jan. 26. 16:32
 4/4 anonim ***** válasza:
30%
A Gyakori "privát üzenet" szekciója kiváló.
2020. jan. 26. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!